Uus SPORT pakett teadlikule tegijale!

Loe lähemalt

Jõusaali uudised

Wattbikei avaetapi kiireimad olid Martma ja Karing

16:11 04. detsember 2014

Spartas toimunud Wattbikei võistluse avaetapi kiireimad olid meestest Kert Martma ja naistest Krista Karing.

Tallinna lahtised MV siserattal Wattbike on taas alanud suure hooga. Järjekorras juba kuues hooaeg algas kohe rekordiga, kui esimesele etapile registreerus koguni 73 sportlast. Pühapäeval, 30. novembril oli noortel distantsiks  2 km ja teistel  4 km. Pingerea koostamisel võeti arvesse nii distantsi läbimise aeg kui ka sõidu keskmise võimuse ja kaalu jagatis (W/kg). Kohal olid ka eelmisel hooajal analoogsete etappide võitjad Ekke-Kaur Vosman ja Kristo Enn Vaga. Ootused olid suured ja konkurendid kanged. Kõige parema aja sõitis välja Indrek Vait tulemusega 4:34,35. Talle järgnesid Indrek Ott ja Aivar Jürgenson vastavalt tulemustega 4:37,60 ja 4:37,82. Teise näitaja poolest oli päeva parimad Kert Martma, Ekke-Kaur Vosman ja Indrek Ott vastavalt tulemustega 6,25 (W/kg), 5,91 (W/kg) ja 5,85 (W/kg). Mõlemat kriteeriumi arvesse võttes tõusis päeva parimaks Martma, talle järgnesid Indrek Ott ja Indrek Vait. Favoriidid Ekke-Kaur Vosman ja Kristo Enn Vaga pidid leppima vastavalt 4. ja 6. kohaga.

Naiste arvestuses oli päeva parim Krista Karing, kes edestas napilt Tiina Kapteni  ja Ele Siimsoni. Karing jäi alla Kaptenile aegade võrdluses, kuid tänu heale võimsuse ja kaalu suhtele saavutas ta kokkuvõttes esimese koha.

Noorte sõitude päeva parim oli Anton Litvintsev, kes läbis 2 km ajaga 2:42,39 ning sai keskmise võimsuse ja kaalu jagatiseks 5,47(W/kg).

Sarja teine etapp toimub 14. detsembril, kui noored sõidavad 15 minutit ja teised 30 minutit. Pingerida koostatakse läbitud distantsi alusel. Info sarja kohta ja etappide tulemused üleval veebilehel www.aerobike.ee.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.