Jõusaali uudised

Soome tõstetipud ammutavad Spartas Alar Seimi käe all tehnikanippe

16:21 28. oktoober 2015

Spartas Alar Seimi käe all treenivad Soome tipptõstjad Milko Tokola ja Anna Everi on meie klubi pakutavate tingimustega ülirahul.

Kesk-Soomest Kalajoelt pärit Soome tipptõstjad, elukaaslased Milko Tokola ja Anna Everi pühikisid paar kuud tagasi kodumaa tolmu saabastelt maha ning kolisid Eestisse.

Põhjanaabreid ahvatles võimalus treenida koos Eesti esitõstja Mart Seimiga, juhendajaks viimase isa Alar Seim. "Soomes pole piisavalt häid treenereid, Alar Seimi käe alla tulek on meie jaoks suur samm edasi," ütles Milko Tokola ja lisas: "Oleme siin juba esimeste kuudega suurte sammudega edasi arenenud."

Sparta jõusaali peavad soomalsed tõstesportlaste unelmaks: "Soomes pidime trenni tegema väikestel tõstepõrandatel ja isegi sauna polnud kasutada. Siin on jõusaalis lisaks kvaliteetsetele kangidele ka lai valik trenažööre. Näiteks oma õlavalust olen Sparta trenažööride abil lahti saanud," kõneles Tokola.

Tokola hinnangul on neil plaan siduda oma lähiaja elu- ja treeningud just nimelt Tallinna ja Spartaga. Esimeseks sammuks teel unistuste sihi suunas on osalemine järgmisel kuul peetaval MM-il, mis peetakse USA-s.

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.