Jõusaali uudised

Siim Kelner: uudne SPORT pakett on unikaalselt mitmekülgne

01:05 07. märts 2022

Sparta personaaltreener Siim Kelner kinnitab, et uudne multifunktsionaalne SPORT treeningpakett pakub unikaalset võimalust ühendada sama mütsi alla kogu Spartas pakutav lai treeningmenüü.

65 eurot kuus maksev multipakett sisaldab lisaks täispaketis leiduvale - piiramatu jõusaali kasutus, kuni 3 rühmatreeningut päevas, rattagrupi-, suusagrupi- ja jooksugrupi treeningud - ka võimaluse osaleda tõstmise-, jõutõstmise-, SpartaÜKE ja SpartaPOKSi treeningutes.

Sparta personaaltreener Siim Kelner kinnitab, et uudse paketi loomisele aitas kaasa see, et jõusaali uuendus- ja laienduskuuri raames on lisandunud rohkesti uusi trennivõimalusi. Efektseks kirsiks tordil on jõusaaliga samal alal paiknev poksiring, mis toob poksisõpradele võimaluse harrastada oma lemmikala keset jõusaalis toimuvat trennimelu.

Ja uuenenud Sparta on tõepoolest iga spordigurmaani tõeline unelm. Miks mitte seda võimalust kasutada?

"Ketaste ja kangide ferrarid"

„Spartast leiab 10 tõstepõrandat koos vajaliku Eleiko varustusega, mis on vaieldamatult parim võimalus nii tõste- kui ka üldkehalise treeningu võimekuse pakkumiseks. Samuti leiab Spartas spetsiaalselt disainitud jõutõstmisala, Rogue, Eleiko, Ivanko ja Leoko varustusega,“ loetleb Kelner ja täpsustab, et tegemist on ketaste ja kangide Ferraridega.

Kelner rõhutab uue paketi puhul seda, et kõiki treeninguid viivad läbi oma ala absoluutsed tipud. Kui ratta-, suusa- ja jooksugrupi treeningud on kogenud Sparta trennihuntidele juba teada-tuntud teemad, siis Sport paketi raames lisandunud poksi, tõstmise, jõutõstmise ning ÜKE-treeningud lisavad treeningutele täiesti uue mõõtme.

Unikaalne on kasvõi võimalus lihvida oma tõstmistehnikat tõstmise MM-i hõbeda Mart Seimi juhtimisel. Tõstmisdünastia noorima liikme Mart Seimi sõnul on tõstmine paljude sportlaste jaoks treeningute alus, millega oma põhialale vundamenti laduda. Ja harrastajatele õiget tehnikat õpetada.

„Seoses Sparta laienemisega tuli selline hea mõte, et võiks kolm korda nädalas õhtuti huvilistele trenni teha, ala arendada. Järgmised tiitlivõistlused on alles sügisel, nii et aega mul on,“ sõnab treeneriametisse sukelduv Mart Seim, kes ootab kõiki trenni esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti kell 19-20.30.

Jõutõstmishuvilisi juhendab meie klubis neljakordne Eesti meister Tõnis Holmberg, kes kinnitab, et kahel korral nädalas, teisipäeviti ning neljapäeviti kell 16-18 toimuvad jõutõstmise treeningud pakuvad oivalist võimalust õppida suuri raskusi turvaliselt ja teadlikult tõstma.

Poksist ÜKE-ni

Siim Kelner toonitab uhkusega, et multifunktsionaalne SPORT pakett on Eesti spordiklubide maastikul ainulaadne võimalus minna “ühe piletiga nii poksi kui ÜKE-trenni.“

SpartaPoksi nime kandvatel treeningutel jagab oma oskusi noorema põlvkonna treener Mikk Pärnaste, kelle kinnitusel on tegemist ohtralt kaloreid põletava grupitreeninguga, kus kasutatakse nii poksikotte kui ka harjutusi paarilisega. „Treening sobib kõikidele, kel on huvi poksi vastu, sõltumata varasemast treenitusest või kogemusest,“ ütleb Pärnaste. SpartaPoks ootab huvilisi teisipäeviti ja neljapäeviti kell 17.30.

Sama mees, Mikk Pärnaste hoolitseb koos Reigo Adamsoniga ka selle eest, et esmaspäevast neljapäevani saaks intensiivses SpartaÜKE-trennis oma vormi timmida ning kaloreid põletada.

„Treeningus kasutatakse kange, raskuskotte, topispalle, võimlemisrõngaid ja teisi üldkehalise treeningu arsenali kuuluvaid vahendeid,“ ütleb Pärnaste ja lisab, et SpartaÜKE on hea täiendus erinevate spordialade harrastajatele aitamaks tõsta üldkehalist võimekust.

Samuti sobib treening kõikidele harrastajatele, kellel on soov tõsta oma üldkehalist võimekust.

Tule ja proovi uusi  jõusaali treeninguid!

Lisainfo  uudse Sport paketi sisu ja tingimuste kohta leiad siit.

Kliendilepingu saab sõlmida administraatori juures.

Kohtume trennis!

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.