Rühmatreeningute uudised

Foto: Joker
Marius Unt avab SixPacki treeningus tšakrasid.

SixPack tõmbab kõhu- ja seljalihased seenehooajaks trimmi

16:23 05. mai 2010

Treener Marius Undi sõnul on SixPacki näol tegemist kõigile mõeldud tunniga. "Teretulnud on nii naised, mehed, tugevad, kui ka jõuetud," muheleb sõnaosav Marius ning kinnitab, et SixPacki eesmärgiks on tugevdada selja-, kõhu- ning küljelihaseid. "Kasutame selleks erinevates režiimides harjutusi oma keha raskustega."
 

Treener Marius Undi sõnul on tegemist kõigile mõeldud tunniga. "Teretulnud on nii naised, mehed, tugevad, kui ka jõuetud," muheleb sõnaosav Marius ning kinnitab, et SixPacki eesmärgiks on tugevdada selja-, kõhu- ning küljelihaseid. "Kasutame selleks erinevates režiimides harjutusi oma keha raskustega."

Kuigi kuuspaki treening on paljuski seotud 1,5 tunnise jooksutreeninguga metsas, ei sega see huvilistel kaasa tegemast ainult pooletunnises SixPackis. Selle aja sisse mahub kindlasti ka Tiibeti seljakooli tutvustus, mis avab inimeste tšakrad ja energiaringluse. "Pooltund möödub loovalt ning kellelgi pole vaja karta, et tambime igavalt samu harjutusi," julgustab ideedest pakatav Marius kõiki tundi tulema.

Seljad-kõhud trimmi

Mariuse sõnul on tunni eesmärgiks saada seljad-kõhud sügiseseks seene- ning kartulivõtuhooajaks priimasse vormi. "Rannahooaja rong on meie rühma jaoks juba lootusetult läinud," tõdeb ta realistlikult.
Alfa pallimängusaalis toimuvasse tundi palub Marius kaasa võtta kindlasti käterätiku. "Jalanõud pole kohustuslik, tulla võib ka sokkides ja paljajalu," kinnitab Marius.

"Vaheta pooltund teleka ees treeningu vastu Spartas ning võta ka sõbrad kaasa," kutsub Marius kõiki kõhtu trimmima.

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.