Rühmatreeningute uudised

Foto: Joker
Sparta rühmatreener Marius Unt.

Marius Unt: triigi dressipükstele viigid sisse ja tule IntervallVenttisse

09:12 17. september 2010

Alates oktoobrist alustab treener Marius Unt taas oma legendaarsete IntervallVentti tundide läbiviimist. Aeroobne lihasvastupidavustreening hakkab toimuma neljapäeviti algusega kell 18.

 "Taas on aeg käes dressipükstele viigid sisse triikida, hiina ketsidele neoonpaelad peale tõmmata ning trenni tulla," kutsub Marius oma muhedal viisil kõiki mulluseid treenijaid ning ka uusi tegijaid treeningule.
 

IntervallVentti on aeroobne lihasvastupidavustreening, kus harjutused vahelduvad puhkepausidega. Harjutuste ja puhkepauside pikkuse muutmisega saab treener muuta treeningu raskusastet. Kuna treeningus kasutatakse ka hüppeid, siis võib mõningate harjutuste puhul südamelöögisagedus tõusta maksimumi lähedale. Treening sobib neile, kes soovivad parandada oma aeroobset- ja lihasvastupidavust.
 

Treening eeldab VÄHEMALT 10-minutilist soojendust jõusaali kardioseadmetel! Treeningute toimumise täpse koha kohta saate infot vahetult enne trenni administraatoritelt.

Marius tuletab veel meelde ka seda, et kuni septembri lõpuni saab suve ära saata ka tema juhitud jooksutreeningutel, mis toimuvad kolmapäeviti kell 18.30.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.