Rühmatreeningute uudised

Foto: Joker
Maris Kajari lubab Zumba tundidesse pidu ja pillerkaart!

Maris Kajari: kui tahad pidutseda, tule Zumbasse!

13:26 20. oktoober 2010

 Kui tunned, et ainuke treenimisviis, mida tõeliselt naudid ja armastad, on nädalavahetusel klubides rokkimine, siis tere tulemast Zumbasse!

Ja sa võid pidutseda just niipalju kordi nädalas, kui soovid, tahad ja suudad. Zumba on emotsionaalne tantsuline fitnessprogramm, mida võivad harrastada absoluutselt kõik.

 Lapsed vanuses 4 -15 aastat on oodatud ZumbAtomic´usse, ehk Laste Zumbasse, noorte ja täiskasvanute jaoks on olemas Zumba ning eakatele sobib oivaliselt Zumba Gold. Lisaks eelmainitutele on olemas veel veearmastajatele mõeldud Aqua Zumba ning tõsistele trennihuntidele nagu rusikas silmaauku sobiv lihastoonust tõstev Zumba Toning.

 Sparta spordiklubi pakub võimalust kaasa lüüa kahes eri treeningus: Zumbas ja Laste Zumbas.

 Naudi ennast ja liikumist

Kõigepealt Zumba - ma ei valeta, kui ütlen, et see on tõeline PIDU!!! Pane selga oma lemmikriided - tõsiselt, sa ei pea olema üldse trenniriietes - ehk siis kõige kirevamad ja värvilisemad retuusid, seelikud, topid jne., tõmba jalga mugavad jalanõud ja alustame.

 Ah jaa, unustasin vaat et kõige tähtsama - võta kaasa pudel või kaks vett.  Sest tunni märksõnadeks on NO LIMITS - sammud on lihtsad, muusika kaasahaarav ja keegi ei tule ütlema, et hei, sa astusid valesti, või see samm ei ole selline!!!

 Naudi muusikat, mis peamiselt Ladina-Ameerika rütmides, aga ka palju muud. Naudi iseennast, naudi liikumist – Zumbas lihtsalt ei ole piiranguid. Mina näitan ette sammud, mis on lihtsamast lihtsamad ja kergesti jälgitavad. Lisaks võid sa alati improviseerida, sest nagu öeldud No Limits! Ja tantsime, tantsime, tantsime....Võin kinnitada, et sellest tunnist lahkud sa higist nõretavana ja õnnelikuna!

 No nii...Kui saad natuke veel mahti enne lemmikriiete selgatõmbamist ja Zumbasse jooksmist, siis loe edasi...

 Lastetunnis mäng ja tants koos

Lisaks eelmainitule pakume 4-15 aastastele lastele võimalust osaleda LasteZumbas, mis on samuti lihtne, kaasahaarav ja mänguline. Lastetreeningutes on ühendatud tants ja mäng - kõik mõeldes väikestele tüdrukutele, aga miks mitte ka poistele.

 Õpime tantsides uusi samme, proovime neid muusika saatel ja teeme kokku kavasid.  Vahepeal mängime –olgu siinkohal toodud näitena kivikuju mäng, kus muusika seiskudes tuleb kivikujuks tarretuda. Tunni lõpus istume põrandale, räägime oma päevast ning venitame. Põhiline on see, et lastel oleks lõbus ja hea, et neil oleks üks vahva koosolemise koht, kuhu nad tahaksid alati tulla. Armastan lapsi,ning nendega koosolemine on parim osa mu päevast!

 Lisaks oleme lastega käinud ka esinemas -- Kristiine ja Solarise Keskustes Spordi ja Vabaaja messidel oli meil võimalus näidata enda suurepäraseid trennitulemusi!

 Astusime üles praeguse aja popiikooni Shakira loo Waka waka järgi koostatud tantsuga. Seega lapsed kaasa ja trenni- Spartas on igaühele midagi pakkuda!

Autor: Maris Kajari

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 2 kommentaari
Annaliisa 13:40 03. september 2012
Tahaks teada kui palju see zumba maksab ? :) . olen väga huvitatud sellest :)
Kadi Leino 22:47 02. oktoober 2014
Tere,tahaks väga zumbasse tulla,aga sooviks teada mis päev ja kell toimub ja palju maksab see? :)