Rühmatreeningute uudised

Janika Koch-Mäe kutsub - kas oled BoxMixiks valmis?

Poks ilma sinise silmata - BoxMix - on tagasi tunniplaanis

15:12 15. september 2014

Sügise on toonud meie tunniplaani tagasi vana hea BoxMix-i tunni, mis toimub teisipäeviti kell 18 ja mida juhendab peatreener Janika Koch-Mäe.

BoxMix on moodne  aeroobikatund kus  lihtsates liikumiskombinatsioonides kasutatakse kergesti omandatavaid poksi ja enesekaitse liigutusi ja mis keskendub erinevate käe- ja jalalöökide harjutamisele, seda ilma keerulise koreograafiata.

Lühikeste liikumiskombinatsioonide abil, milles leiab erinevaid elemente nii tai poksist, kung fu´st, karatest, kickboxist kui capoeirast, arendatakse tõhusalt üldfüüsilist vormi ja vastupidavust.  Pealaest jalatallani. Treenime tunnis tasakaalustatult ning mitmekülgselt nii üla-, kui ka alakehalihaseid, kehavalitsemist, tasakaalu ning keha keskosa fikseerimist. Ühtlasi saab ka tõhusa koormuse südame- veresoonkonna vastupidavuse saavutamiseks.

Oma keha kuulates ei tohiks BoxMix  treenitud inimesele üle jõu käia ja see sobib igas vanuses naistele ja meestele. Kuna tund on võrdlemisi suure füüsilise koormusega siis sobib see paremini inimestele, kes on juba natuke trenniga tutvust teinud. 
 
BoxMix-i ei soovitaks nendele treenijatele, kellel on probleeme liigestega ning rasedatele, kuna kombinatsioonid sisaldavad ka hüppeid.  Kui aga on tõsine soov ikkagi see treening ära proovida, saab hüpped asendada alternatiivsete harjutustega.

Paremsirge kujutletavale ülemusele

Kuigi treeningu nimi - BoxMix viitab sellele, et mängus on poksiöögid, pole vaja karta, et lahkud spordisaalist sinise silmaga või murtud ninaga – lähikontaktini selles treeningus asjad siiski ei lähe.

Tegemist pole reaalse lähivõitlusega, vaid  tõhusalt kaloreid põletava tunniga, mis annab muuhulgas võimaluse negatiivsed tunded välja elada kedagi reaalselt kahjustamata. Löökide sooritamise paremaks tunnetamiseks on soovitav neid teha näiteks kujutletava vaenlase peal.
Mõttes võid paremsirge virutada tööl pahas tujus olnud ja ebaõiglaselt käitunud ülemusele või kodus riided vedelema jätnud abikaasale.

BoxMix on hea vaheldus tantsulistele aeroobikatundidele, täidab “patareid” teistsuguse energiaga ning annab väga hea vaimse ja füüsilise vormi.

Tähelepanu, naised! Pärast nendes tundides käimist on pimedatel talveõhtutel oluliselt julgem koju minna.
 
 
 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.