Rühmatreeningute uudised

A&T Spordi esindaja Olaf Mihelson ulatab uue maastikuratta Heidi Heinveele.

Heidi Heinvee leidis TempliMaratoni käigus kuhjaga uusi lemmiktunde

09:00 22. september 2015

Sparta TempliMaratonil peaauhinna - A&T Spordi poolt välja pandud maastikuratta - võitnud Heidi Heinvee avastas tänu meie suvekampaaniale enda jaoks palju uusi rühmatreeninguid.

Heidi sõnul tekitas suvine templimäng temas heas mõttes põneva hasardi. "Väga äge ettevõtmine - tänu sellele külastasin selliseid rühmatreeninguid, millest ma varem ei teadnudki. Sain palju positiivseid emotsioone ning leidsin uusi lemmikuid," kõneles Heidi.

Kuni TempliMaratonini külastas Heidi põhiliselt PumpFX-i ning spinnitreeninguid, ent korraga avanes tema ees justkui uus maailm, täis ootamatult vahvasid trenne ning senitundmata treenereid. "Tänu templimängule avastasin enda jaoks sellised intervalltreeningud nagu Sangpomm ja BlastFX," ütles Heidi ja lisas, et teda paneb imestama see, et tema kaastreenijad pole veel selliseid lihvimata teemanteid enda jaoks avastanud. "Külastatakse küll IntervallVenttisid või PumFX-e, ag soovitan kindlasti vaadata avara pilguga Sparta laias trennivalikus ringi ning laiendada oma ampluaad uute tundidega.

Sparta treeneritest kõneldes märgib Heidi, et uute tundide külastamine tõi ka siin juurde uusi lemmikuid. "Eiko Toom, Kristi Vaher, Indrek Verro, Allan Aulik, ja Maris Kajari" loetleb ta ning lisab kiiresti veel ühe nime: "käisin Tiina Miku treeningul ja Tiina olek jättis väga hea mulje."

Spartas juba kolm aastat treeninud Heidi peab klubi suurimateks plussideks laia rühmatreeningute valikut ning mingit seletamatult head aurat. "Kõigest on tunda, et Spartas ei panda rõhku välisele särale, vaid keskendutakse spordile. Meeldib ka see, et rühmatreenerid suhtuvad oma töösse loominguliselt, muudavad tunni rütmi treenijate järgi."

A&T Spordilt saadud maastikuratta üle on Heidil muidugi ülihea meel. "Just mõtlesin suvel, et peaks hakkama ka maastikurattasõitu harrastama," muheleb tubli treenija.

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.