Rühmatreeningute uudised

Riina on trennipeoks valmis!

Riina Suhotskaja: Sooviksin oma kunagisi ja praegusi treenijaid trennimaratonil näha!

12:58 23. september 2021

26. septembril kell 13 Sparta pallimängude saalis nostalgiahõngulises trennimaratonis "30 aastat laval" üles astuv Riina Suhotskaja lubab kahe tunni sisse mahutada läbilõike kogu oma pika karjääri parimatest trennihittidest.

Riina sõnul mõtles ta pikalt, kas üldse selliseid verstaposte - 50. sünnipäev ja 30. aasta lavajuubel - suure pauguga tähistada. "Mõlemad tähtpäevad on minu jaoks olulise tähendusega," sõnab Riina ja rõhutab, et tahab seda trennipidu teha eelkõige kõikide klientide tänamiseks, kes on 30 aasta jooksul on ta trennist läbi käinud. "Sooviksin väga teid näha."

Trennimaratoni riietuskoodiks on spordimood läbi 30 aasta. "Kui leiad kapist vana trikoo, peapaela või säärised, siis võta kaasa," kutsub igihaljas juubilar üles retrohõngu Spartasse tooma.

Kahetunnine treening on jagatud erinevateks alatrennideks ning erinevate ajastute hitiparaadiks, mida vahepeal katkestavad 10 mitulised pausid, et juua ja vajadusel ka riideid vahetada.

Riina kinnitab, et kindlasti teeb ta alustuseks Jane Fonda aeroobikat ning jätkab oma lemmiku, Sparta Kõht-Selg-Tuhar trenniga, "Kõik originaalvõtmes, mul on isegi 2012 aasta kõhu-selja plaat alles," kinnitab ta.

Oodata on ka Bodybalance, Bodycombatit ja lõppu loomulikult mõnusat lõdvestavat stretchingut.

Trennimaraton toimub Sparta pallimängude saalis. Sissepääs 5 eurot palun tasuda koha peal sularahas.

Riina viib kõiki trennilainele reedel, 24. septembril kell 8 Retro FM-i hommikustuudios.

Kuula Riina karjäärile tagasivaatavat podcasti:

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.