Rühmatreeningute uudised

Sparta rühmatreeningute peatreener Tiina Mikk on sügiseks valmis.

Rühmatreeningute sügishooaeg toob tunniplaani igihaljad lemmikud

14:07 05. september 2022

Sparta rühmatreeningute peatreener Tiina Mikk loodab, et alanud trennihooaeg piiranguid ei too ning kõik spordisõbrad saavad regulaarselt treenida.

Sügise tunniplaani üheks uuenduseks on korra kuus Enn Meiesaare DanceMix treeningu ajal toimuv LatinoDance tund. Samuti toob Tiina Mikk välja, et Maris Kajari on taas Sparta Pumpi juhendamas (reedeti 11.00).

"Samuti on tunniplaanis on tagasi suvepuhkusel olnud PowerPlate. Oktoobrist lisanduvad tunniplaani spinningud, PowerBall ja IntervallVentti treeningud," loetleb Tiina treenijate igilemmikuid.

Lõppenud kuum spordihuvi tõelisi „trennihunte“ Spartast eemale ei viinud! "Populaarseimad olid ikka Sparta Pump, KST ja FunctionalBody."

Sügise üheks hitiks prognoosib Tiina Mikk oktoobris algavaid spinningutreeningud, samuti IntervallVentti ja PowerBalli. "Rahulikest treeningutest ikka SeljaErit ja Yin joogat," usub Tiina.

Kõikidel meie treenijatel soovitab Tiina proovida treeninguida midagi päris uut. "Üllatuseks võid meie treeningute hulgast avastada nii füüsilise kui vaimse poole pealt midagi täiesti uut ja põnevat," ütleb Tiina ning lisab, et loodetavasti vahepeal treeningrajalt eemale jäänud kliendid leiavad meie juurde tagasitee.

"Loodan, et uus hooaeg piiranguid enam ei too ning kõik saavad regulaarselt treenida."

Kohtume trennis!

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.