Saalihoki sõnumid

Sparta saalihokimeeskonna hooaega kroonisid pronksmedalid.

Saalihokimeestele pronks, naised jätkavad finaalmänge

11:09 08. aprill 2013

Sparta team Automaailma saalihokimeeskond lõpetas meistriliiga hooaja pronksivõiduga, naiskond jätkab finaalseeriat kaotusseisus 0 : 2.

Sparta team Automaailm meeskond lõpetas hooaja võiduga, võites pronksikohtumises Eesti Maaülikooli SK meeskonda 6:3. Poole mängu möödudes oldi küll 0:2 kaotusseisus, kuid 12-minutit enne mängu lõppu oli skoor 6:3 ning sellega kindlustati endale ka saalihoki Eesti Meistrivõistluste esimene medal. Sparta meeskonna mängu parim oli väravavaht Jani Parviainen.

Sparta saalihokinaiskond pidas reedel Saku Fortunaga esimese finaalkohtumise, mis kaotati 6:3. Mängu parim oli Sirli Nellis. Pildigalerii - 5.04.2013 Saku Fortuna - Sparta 6:3.

Pühapäeval toimunud teine finaalkohtumine oli tõeline põnevusmäng, mis vääris igati finaalmängu nime. "Võitluslikus mängus pidi naiskond küll tunnistama Saku Fortuna paremust, kuid kerge mänguga seda võitu vastasele ei kingitud. Naiskond tuli kaks korda välja kaheväravalisest kaotuseisust, sealjuures viimased kaks väravat lõi Katrin Saare minutitel 57:57 ja 59:47," vahendas naiskonna mänedžer Liina Jõgisu.

Normaalajale järgnenud 10-minutilisel "kuldse väravaga" lisaajal väravaid ei löödud, olgugi, et jäädi korra ka vähemusse, kuid vastane ei suutnud oma arvulist ülekaalu realiseerida. Otsustavaks said karistusvisked, mis on suuresti õnnemäng ja selles olid vastased paremad. Mängu lõppseis 5:6. Sparta poolt oli mängu parim Kati Kütisaar. Pildigalerii - 7.04.2013 Sparta - Saku Fortuna 5:6 (kv).

Finaalseeria jätkub järgmisel nädalal Kiili Spordihallis, kolmas finaalmäng toimub 13. aprillil kell 14.00.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.