Saaliinfo

Sparta jalgpallipoisid saavutasid Paides kaksikvõidu

12:02 03. veebruar 2014

Nädalavahetusel Paides toimunud noorte jalgpallituriinril saavutasid Sparta meeskonnad kaksikvõidu.

Turniiril osales kokku 8 meeskonda, kes jagati kahte alagruppi.
Treener Ralf Rogovi sõnul alustas Sparta II meeskond oma mängu FC Flora I vastu, kus nopiti kindel võit tulemusega 4-2. "Alagrupi teises mängus oli spartalaste vastaseks Paide Linnameeskond, kellega teeniti väga võitluslik viik tulemusega 1-1. Viimases mängus tähendas, et alagrupi võitmiseks tuleb poistel püss paukuma saada ja Türi Granvixile lüüa vähemalt 7 väravat, kuid spartalased sattusid nii hoogu, et kõmmutasid türikatele koguni 8 palli seljataha ja alagrupi võit oligi teenitud," muljetas Rogov.

Sparta I meeskond alustas oma päeva FC Flora II vastu, kus võidu numbrid 5-0. Teine mäng algas JK Viljandi Tuleviku vastu väga krobeliselt alles mängu teises pooles saadi pall liikuma ja  kõmmutati vastastele koguni 9 palli selja taha. Kolmandas kohtumises oli vastaseks JK Loo meeskond, kellel oli samuti alagrupis kaks võitu kirjas. Selles mängus muukisid vastased lahti ka Maico värava ja lõid talle kaks palli selja taha, kuid samal ajal ei maganud spartalaste ründajad, kes lõid lookatele 8 palli väravavõrk. Tulemuseks alagupis kolm võitu ja kindel esikoht.

I poolfinaalis läks vastamisi JK Sparta II meeskond, kes alistas JK Loo meeskonna 4-0 spartalased näitasid selles mängus kindlasti päeva parimat mängu  ja tulemuseks pilet finaali.
II poolfinaalis mängisid kohalik meeskond Paide Linnameeskond ja JK Sparta I meeskond. Selles mängus ei andnud Sparta I meeskond vastasele mitte mingit võimalust ja võideti 5-0. Ka selles mängus õnnestus spartalastel näidata oma kõrget taset.

Finaalis mängisid spartalased omavahel. Avavilest alates käis kõva andmine, kus armu ei antud kummalti poolt. II meeskond läks väga ilusast väravast juhtima, kuid I meeskond suutis koheselt ka viigistada ja natuke hiljem kaks kiiret järgi lüüa, kuid II meekond polnud veel alla andnud ja lõi ühe tagasi. Kuid I meeskond rohkem endale lüüa ei lasknud ja lõpp tulemuseks 3-2 või I meeskonnale ja II koht Sparta II´le!

Turniiri parimaks mängijaks valiti Ramon Smirnov!

Sõna said meeskonna kaptenid ja turniiri korraldaja:
http://www.youtube.com/watch?v=yPfYGYmYJF4&feature=youtu.be 

JK Sparta I meeskond:
Maico, Kaspar-Sander, Arthur-Rohan, Karl, Silver-Rasmus, Kevin, Kenny, Richard, Ramon
JK Sparta II meeskond:
Jasper, Adrian, Karl-Oskar, Egert, Albert, Marten Lukas, Otto, Mart-Ako

Mõlema võistkonna treener
Ralf ja Kait

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.