teated

Heategevuslik Vana-aasta jooks toetab liikumisvõime kaotanud Aivo Liksorit

09:45 03. november 2015

20.detsembril korraldab spordiklubi Stamina Rocca al Mares traditsioonilise heategevusliku Vana-aasta jooksu ning maratoni, mille igast osavõtutasust läheb 5 eurot rattaõnnetuses liikumisvõime kaotanud spartalase Aivo Liksori ravikulude katmiseks. 

Paljude spordiürituste ja –protsesside käivitajana ning eestvedajana tuntud Aivo Liksor kaotas liikumisvõime läbi õnnetuse, millest taastumiseks on vajalikud mitmed seansid Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskuse arstide, füsioterapeutide ja massööride käe all.
Igast osavõtutasust läheb heategevuseks 5 eurot. Annetused lähevad Haapsalu Neuroloogilisele Rehabilitatsioonikeskusele, kus liikumisvõime kaotanud Aivo saab vajalikku ravi ning tema paranemiseks lootust antakse.

Vana-aasta jooksu programmis on kaks distantsi: maraton ehk 42,195 km ja 8,4 km. Lühem distants on mõeldud läbimiseks ka kõigile kepikõnnisõpradele.
Võistluskeskus ja start-finiš on Rocca al Mare kooli parklas ning jooksurada kulgeb Kakumäe kergliikluse teedel.

Sel aastal toimub esimest korda ka teatemaraton, kus tiimis osaleb viis jooksjat ja iga osaleja läbi ühe ringi ehk 8,4 km. Maratonil osaleja võib olla oma tiimi esimese vahetuse jooksja.
Maratoni ja teatemaratoni start antakse 09:30.
Lühemale distantsile (8,4 km) lähetatakse liikumishuvilised 13:00.

Sparta liige, registreeri 8,4 km ja 42,195 km jooksudele siin:

Sparta liige, registreeri teatemaratonile siin:

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.