teated

Ostes Spartast "Jooksja käsiraamatu", toetad Aivo Liksori ravikulusid

11:25 14. detsember 2015

Spartas on müügil "Jooksja käsiraamat", mille 18 eurosest hinnast läheb 5,45 eurot rattaõnnetuses viga saanud Aivo Liksori toetusfondi.

“Jooksja käsiraamat” on mõeldud harrastajale, kes soovib oma tulemusi parandada kui ka neile, kes lihtsalt soovivad ennast hästi tunda ning naudivad jooksmist. Raamat on hea töövahend jooksutehnika parandamiseks, püstitatud eesmärgi nimel treenimiseks ning jooksuvormi lihvimiseks. Tulemused paranevad, kui harjutatakse ja pööratakse tähelepanu olulistele ning õigetele asjadele.

Jooksutehnika arendamine, mitmekesised harjutused, õige rütm, jõutreening, piisav taastumine, lihaste hooldamine ja mitmekesine söögivalik toetavad uute eesmärkideni jõudmist. Raamat pakub treeningplaani maratoniks ja poolmaratoniks ning ka lühematele distantsidele. Raamatus räägitakse jooksu põhialustest, kuid leidub olulist lugemist ka kogenud jooksjatele, kes harjutavad eesmärgi nimel.

Käsiraamat on heaks kaaslaseks jooksjale teekonal eesmärkideni, olgu selleks hea enesetunne õnnestunud jooksust, maratoni läbimine või uue isikliku tippmargi püstitamine.

Raamatu autoriteks on Seppo Anttila (ajakirjade Hiihto ja Juoksija juht üle 20 a), Harri Hänninen (maratonis isiklik 2:11,58, Barcelona OM-l 11.koht), Kalle Kotiranta (erinevate liikumisalaste väljaannete autor, ajakirja Kunto&Terveys peatoimetaja), Tuomo Lehtinen (maratonis isklik 2:16,45, Juoksija ajakirja peatoimetaja) ja Ari Paunonen (noorte Euroopa MV kaks kulda 1500m ja endiselt Soome rekordiomanik miili- ja 3000 m jooksus). 

Kasuta ära parimad nõuanded ja vii oma tulemused uuele tasemele !

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.