Uudiseid Spartast

Ilmumas on spordiraamat "Eesti jooksu kullafond"

15:57 27. mai 2013

Sparta liige Kristo Reinsalu annab koostöös spordiajakirjaniku Andrus Nilgiga välja jooksjalugude kogumikraamatu "Eesti jooksu kullafond." Toeta Kristo raamatu ilmumist!

Tubli jooksuhuvilise Kristo Reinsalu sõnul soovib ta jooksu- ja teiste spordihuviliste toel koguda kokku vajaminevad vahendid raamatu väljaandmiseks.

Eesti Jooksu Kullafond portreteerib läbi aegade parimaid Eesti jooksjad kui isiksusi. Lugeja ees rulluvad lahti põnevad ning õpetlikud 30 jooksjalugu. Eesti Jooksu Kullafond raamatust võiks saada kõigi jooksuhuviliste ning eriti noorsportlaste üks eelistatuim lugemisvara, kust ammutada nii jooksutarkust kui ka vajalikku inspiratsiooni!

"Selleks, et oma suur unistus ellu viia, otsustasin koguda raamatu koostamiseks ning väljaandmiseks puuduolevad vahendid ühisrahastusplatvormi Hooandja kaudu. Soovin kõigi heade toetajate – Hooandjate kaasabil koguda kokku 9400 eurot. Igale toetajale olen välja pakkunud ka oma “prääniku” vastavalt annetuse suurusele. Loodan, et igaüks leiab oma ning see innustab samuti “andma hoogu juurde” Eesti jooksmisele!," ütleb Reinsalu.

Kui tunnete missiooni aidata Kristot tema töös, siis anna ta ettevõtmisele hoogu:

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.