Uudiseid Spartast

Suvepäevade reede läbivaks teemaks on 80-nendad aastad

15:13 01. juuli 2014

Sparta suvepäevade reedese programmi läbivaks teemaks on 1980-nendad aastad, märksõnadeks Moskva OM ja Jane Fonda aeroobika. Pane selga ajastule sobivad riided ja osale stiilipäeval.

80-nendate hõngulise spordipäeva juhatab sisse kell 15.10 startiv retrotreening, mille viib läbi loominguline kollektiiv Janika & The Boys, koosseisus Janika Koch-Mäe, Eiko Toom ja Indrek Verro.

Janika lubab läikima lüüa toonased hittlaulud ning üles korjata kentsakaimad sammukombinatsioonid. Omal kohal on kindlasti laiad higipaelad ning kõrged põlvikud. Ja iidoliteks Kim Wilde ning Alphaville.

Kell 16 toimub Moskva OM-i pidulik avadefilee, millel on esindatud sõbralikud sotsialismimaad Saksa DV, Mongoolia RV, Kongo RDV, NSVL, Tšehhoslovakkia, Kuuba, Nikaraagua ja Jugoslaavia.

Kõne peab ROK-i president Lord Killanin, kõlavad entusiastlikud marsiviisid ning loosungid stiilis: "Kõik maailmarekordid nõukogude sportlaste nimele!".

OM-i kavas on sedapuhku kuus ala, mis võistluste peakohtuniku Venno Loosaare sõnul nõuavad kiirust, osavust ja nutikust. Osalemiseks on soovitav omada vähemalt VTK pronksmärgki ning Nõukogude liidu meistersportlase kandidaadi austavat kvalifikatsiooni.

Pärast õhtusööki jätkub OM temaatilise viktoriiniga, kus seltsimehed sportlased saavad näidata oma kõrget mõttemeisterlikkust ning helget soovi elada kaasa sotsialistlike ideaalide propageerimisele.

OM-i parimat kollektiivi autasustatakse medalitega ning direktori käskkirjaga.

Pange selge ajastule vastavad riided, võtke kaasa hea tuju, maskotid Miša ja Vigri, kommunismiehitaja moraalikoodeks ning õhtuseks viktoriiniks teadmised ENE-st ning sm. L. I. Brežnevi raamaust "Uudismaa".

Kiiremini, kõrgemale, kaugemale, seltsimehed Sparta suvepäevalised! 

 

 

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.