Uudiseid Spartast

Saame uue administraatori Helisega tuttavaks!

12:14 18. jaanuar 2024

Saame tuttavaks- Sparta värske administraator Helis! Helis saavutas muide 2023 aastal Eesti Meistrivõistlustel klassikalises jõutõstmises -76kg naiste kategoorias 3. koha, seega spordiga on ta ikka täiega sina peal.

  • Millega meeldib Sulle tegeleda väljaspool tööaega?

Väljaspool tööaega läheb enamus aeg ikka trennile, aga kui sellest veel aega üle, siis meeldib mulle lähedastega aja veetmine, kokkamine, jalutamine, raamatute lugemine, kudumine ja muusika kuulamine.

  • Mis trenni sulle kõige rohkem teha meeldib ja mida tahaksid järgmisena proovida?

Mulle meeldib kõige rohkem tegeleda jõutõstmisega. Tegelen sellega võistlemise eesmärgil, et esindada enda spordiklubi ja teha iga kord varasemast parem isiklik tulemus. Kui ma seda nii tõsiselt ei teeks, siis ilmselt tegeleksin pikamaajooksuga, mida ma ka enne jõutõstmist pühendunult tegin. Samas kui mul peaks tulema elus perioode, mil ei saa tegeleda jõutõstmisega, siis käiksin jõusaalis edasi lihast kasvatamas.

  • Millise mulje oli Sparta sulle jätnud, enne kui siia tööle tulid? Kas siin töötamine on seda arvamust kinnitanud või pigem ümber lükanud?

Enne kui ma veel Spartas ei töötanud, käisin küllaltki palju siin jõusaalis. Sparta tundus alati hästi sooja ja koduse olemisega, rohkete sportimisvõimaluste ja toreda kollektiiviga. Jäi mulje, et siin on kliendid rõõmsamad kui väljaspool. Peale tööle asumist on mu arvamus saanud rohket kinnitust ning Sparta meeldib mulle veelgi rohkem, kui varem.

  • Üks huvitav fakt minu kohta on see, et…

olen jooksnud Tallinna Maratonil täispika maratoni. See oli üks raskemaid asju elus, mida teinud olen.

  • Milline näeb välja sinu ideaalne päev?

Olen lihtne inimene. Minu täiuslik päev: rahulik ärkamine  10h und selja taga, mõnus hommikusöök muna, peekon, kakao, väike raamatudeit abikaasaga ja jõusaali minek. Hiljem korralik valgurikas õhtusöök ning pikem jalutuskäik vaikses talveilmas. Õhtu lõpuks mõnus saun, külm kali ja kvaliteetaeg perega. Kui sellised päevad vahel õnnestuvad, siis on elu ilus.

 

Tere tulemast Spartasse, Helis! 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.