Uudiseid Spartast

Sparta jooksjate edukas nädalavahetus!

16:07 20. veebruar 2024

Möödunud nädalavahetus oli Sparta jooksugrupile sportlike tulemuste ja emotsioonide poolest suurepärane! Panime parimad tulemused kirja.

Leonid Latsepov jooksis Sevillas oma kahest planeeritud kevadisest maratonist esimese ja lõpetas selle isikliku rekordiga 2:14.03. Eesmärgid olid natuke kõrgemad, aga väikesed probleemid ei lasknud seekord täit potentsiaali realiseerida. Lohutuseks siiski isikliku rekordi parandus ja koduse tugevaima konkurendi Tiidrek Nurme alistamine. Uuele katsele, et püüda pääsu Pariisi OMile, läheb Leo ilmselt aprillis, vahepeal pikk treeninglaager Portugalis.

Eesti sisemeistrivõistlustel Lasnamäe hallis said Sparta jooksjad 3 kulda, 2 hõbedat ja 1 pronksi, mis on kindlalt viimaste aastate parim saak! Medalini küündisid neli meie jooksjat. Helen Bell näitas head talvist vormi kindlate võitude ja heade aegadega nii 1500m kui 3000m jooksus, mõlemal alal tulid ka isiklikud rekordid. Kaks oodatud medalit tõi Deniss Šalkauskas- 1500m hõbe ja 3000m kuld. Marleen lisas 800m jooksus hõbeda ja Pille Hinn 3000m pronksi. Täname ka teisi, kes medaliteni ei küündinud, aga esindasid klubi! Samuti tänud fännidele, kes tulid Lasnamäele kaasa elama!

Tartu maratoni läbisid mitmed meie jooksugrupi liikmeid, eesotsas treener Ahto Tatteriga, kellele see oli 50. sünnipäeval 10. Tartu maratoniks.

Lisaks ei saa mainimata jätta, et laskesuusa MMil Nove Mestos saavutas kõrge 14. koha Kristo Siimer!

Super töö, Sparta sportlased!

Sparta jooksugrupiga saab liituda igaüks, kes soovib jooksutreeningutega algust teha või senised treeningud järgmisele tasemele viia. Loe lisa SIIT.

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.