Uus SPORT pakett teadlikule tegijale!

Loe lähemalt

Jõusaali uudised

Sparta jõusaali liiga parimaid pärjati auhindadega

14:20 28. mai 2015

26. mail toimus Sparta jõusaali liiga parimate autasustamine. Tänavu lõid liigas kaasa sadakond Spartas treenijat.

Liiga üldauhinnad olid välja pannud Thule, Sportland ja Sparta. Võitjatele - Argo Eritile ja Ülle Jakobsonile - kuulub ka võitjakarikas. Meeste arvestuses saavutas teise koha Toomas Tikka Janek Uuki ees. 

Naistest järgnesid Jakobsonile Maarja Kerner ning Susie-Ann Viirg.

Täname osalejaid ja teotajaid. Tänud ka meie liikmele Leho Soosillale, kes aitas kaasa turniiritabeli pidamisele.

Eriauhinnad kõigil 9. etapil osalemise eest said Argo Erit, Toomas Tikka, Janek Uuk, Märt Puusepp, Ülle Jakobson ja Maarja Kerner.

Sparta jõusaali liiga teist aastat järjest võitnud Argo Erit pidas oma tänavuse hooaja trumbiks stabiilsust. "Stabiilselt tipus püsijaid oli vähe, ikka oli mõnel kindel trumpala. Mina suutsin kõikidel aladel tipu lähedal püsida," kõneles Erit ja tõi oma tugevaima küljena välja jõuvastupidavusaladel domineerimise - Wattbike, sõude- ja suusaergomeetritel pani ta oma jõu maksma.

Eriti sõnul motiveerib jõusaali liiga ka talvisel ajala laiendama oma treeningute ampluaad ning lisab värskust argipäeva.

Nooruses kohalikel rammumeeste võistlustel osalenud ning kergejõustikku harrastanud (100 meetri tippmark 11,3) Erit on Spartas treeninud praktiliselt klubi avamisest saadik. "Olen siin väga rahul, ei vahetaks seda trennikohta millegi  vastu.

Meeste arvestuses kolmandaks tulnud Janek Uuk nimetas jõusaali liiga suurimaks plussiks võimaluse ennast proovile panna. "Olin igal alal suhteliselt keskmine, üllatas suusaergomaater, kus sain 5. koha," sõnas Uuk.

Kõikidel etappidel osalenud Märt Puusepa jaoks oli liigas tähtsaim oma sõpruskonnaga konkureerimine ning oma tuttavatele - huumoriga pooleks - ära tegemine. "Põnev kogemus, sain igatahes eri alade osas palju targemaks," ütles Märt ja lisas, et meelisalaks oli Wattbikei´del sõit.

Naiste arvestuses kolmandaks tulnud Susie-Ann Viirg pidas oma tänavuseks lemmikuks kätekõverdusi, samal ajal, kui võhma nõudvad alad, nagu näiteks suusaergomeetril sõit, valmistasid talle parajat peavalu.

Susie-Anni võimas tulemus naiste poolel pole mingi üllatus, sest tegemist on mitteametliku Eesti parima käesurujaga. Järgmisel aastal lubas tugev piiga kindlasti võidelda Sparta jõusaali liiga esikoha pärast.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.