Uus SPORT pakett teadlikule tegijale!

Loe lähemalt

Jõusaali uudised

VIDEO: Jõusaali liiga parimad said pärjatud auhindadega

12:55 17. mai 2016

Esmaspäeval, 16. mail toimunud Sparta jõusaali liiga parimate autasustamine kroonis pika ja põneva võistlushooaja.Tänavu lõi liigas kaasa peaaegu sadakond treenijat.

Liiga üldvõitjad - Argo Erit ning Ülle Jakobson - said auhinnaks stiilse skulptuuri, auhinnalaua eest hoolitses tänuväärselt Fitshop. Meeste arvestuses jäid teist-kolmandat kohta jagama Allan Dikii ning Herki Riivik. Naistest järgnesid Jakobsonile Karin Laurik ning Krista Kõiv.

Täname osalejaid ja teotajaid. Tänud ka meie liikmele Leho Soosillale, kes aitas kaasa turniiritabeli pidamisele.

Eriauhinnad kõigil 9. etapil osalemise eest said Argo Erit, Herki Riivik, Robert Pallas, Riho Pihlak, Ahti Jakson, Tõnis Tammisaar, Leho Soosilla ja Erich Krieger. 

Sparta jõusaali liiga juba kolmandat aastat järjest võitnud Argo Erit kinnitas, et tänavune võit tuli suhteliselt nigela vormi pealt. "Elumuutused on hoolitsenud selle eest, et pole enam võimalik nii palju aega treeningutele panustada," tõdes Erit realistlikult. Ainsa isikliku rekordi tegi Erit rööbaspuudel surumises - 67 korda.

Teist ja kolmandat kohta omavahel jaganud Herki Riivik ning Allan Dikii pidasid mõlemad jõusaali liigat sügistalvisesse argipäeva vaheldusttoovaks ettevõtmiseks. Esmakordselt liigast osa võtnud Dikii tõi enda parimate hetkedena välja kastihoidmise ja rippumise.

Riivik omakorda meenutas hea sõnaga rööbaspuudel surumist, kui ta haiguse foonil hea tulemuse tegi.

Naiste esikolmikust oli autasustamisel kohal Krista Kõiv, kelle sõnul nõudis etappidel osalemine ka treeneri, Indrek Verro, tagantutsitamist. "Eneseületuseks võiksin pidada Wattbikei võistluse läbimist - õudne oli, aga tehtud sai," muheles Krista.

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.