Jõusaali uudised

Spartas viib koolitusi läbi maailma parimaks personaaltreeneriks peetav Charles Poliquin

14:54 12. september 2018

9.-23. septembrini viib Spartas erinevaid koolitusi läbi maailma tunnustatumaid ja edukamaid jõu- ja personaaltreenereid, ameeriklane Charles Poliquin.

Koolituse peakorraldaja Egle Eller-Nabi sõnul on Charles Poliquini näol tegemist maailma absoluutse tipptegijaga, kes kolm aastat tagasi korra Eestit külastades jättis Eglele kustumatu mulje. "Sain nendest kohtumistest nii palju inspiratsiooni ja võin öelda, et tema näpunäiteid järgides tuli mu enese treeningutesse kvalitatiivne murrang," kõneleb Egle.

Egle sõnul on Charlesi käe all harjutanud enam kui 800 olümpiasportlast, proffe nii NHL-ist kui ka NFL-ist. "17 tema õpilast on võitnud olümpiamängudelt medali," teab Egle.

Charles Poliquin on tuntud kui kõige kiiremate ja tugevamate sportlaste treener. Poliquin Performance Centeri loojana on ta aastaid treeninud treenereid üle kogu maailma, toetades nende eesmärke saavutada oma sportlastega parimaid tulemusi. Strenght Senseina jagab ta oma kogemusi, tarkusi ja teadmisi ning pühendab aega fitnessmaailma treenerite arengule ja järelkasvule.

Egle sõnul oli Charles Poliquini esimene nõudmine, et treeningud ja koolitused toimuksid just Spartas, mida ta peab Eesti parima sisustusega jõusaaliks. Koolituse kõik kohad on välja müüdud ning kohal on spetsiaalselt tema pärast kohale sõitnnud muuhulgas ka personaaltreenerid Indiast, Mehhikost ja Brasiiliast.

Charles Poliquini praktikalised koolitused toimuvad meie jõusaalis ja nii on ka meie klientidel võimalus oma silmaga pealt vaadata, kuidas õpetab personaaltreeeningutele tarkusi maailma absoluutne tipp Charles Poliquin.

Tutvu Strenght Sensei, Charles Poliquini kodulehekjüljega:

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.