Jõusaali uudised

Spartas treeniv male suurmeister Kaido Külaots annab Sparta jõusaalis soovijatele simultaani.

Suurmeister Kaido Külaots annab kõigile huvilistele meie jõusaalis simultaani

15:49 08. november 2018

22. novembril kell 18 toimub jõusaalis malelahing "Terves kehas terve vaim", kus Spartas treeniv suurmeister Kaido Külaots annab 10 laual simultaani kõigile huvilistele.

Kaido Külaotsa sõnul on tema vastu mängima oodatud kõik, kel malekäigud selged. Põnev malelahing jõusaalitreeningute kõrvalt toniseerib kindlasti meie treenijate argipäeva.

"Suurmeistrit ei ole mingit põhjust karta, imesid ta ei tee, tema malenditele kehtivad täpselt samasugused reeglid. Aga soovitan igal käigul jälgida kas mõni nupp tules ei ole. Kingitused võtab suurmeister alati vastu," muheleb Kaido Külaots ja annab välja veksli, et kes tema vastu 40 käiku vastu peab, võib ennast tubliks maletajaks pidada.

Kaido ise käib maletaja kohta jõusaalis - nagu ta ise ütleb - tugevalt üle keskmise. "Sparta on avar, mitmekülgsete trennivõimalustega. Saan siit kaasa hea enesetunde nii kehale kui vaimule, mis aitab ka tõsistel maleturniiridel," ütleb ta ja kutsub kõiki trennihunte Sparta 10 sünnipäeva puhul simultaanile jõusaali, kus käikude vahepeal saab soovi korral ka trenažööre sikutada.

Oma mängusoovist palun anna teada meiliaadressil rando@sparta.ee.

Malemusklit saavad tulla paisutama kümme kiireimat huvilist.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.