Jõusaali uudised

Fitbody bootcamp ootab osalejaid

15:14 14. detsember 2018

Egle Nabi, IFBB Bikini-pro, fitness-coach ning erinevate fitnessraamatute autor ning Roman Gritsjanuk, personaaltreener ja fitness-instruktor, kutsuvad kõiki  osalema Spartas toimuvas 8-nädalases vormiprogrammis “Fitbody bootcamp.”

MIS ON FITBODY BOOTCAMP?

Kaks kuud kestev intensiivne programm, mille raames iga tasemega osaleja jõuab oma eesmärgini, muutes oma treeninguid, toitumist ja eluviisi. Programm koostatakse individuaalselt igale osalejale, oodatud on nii naised kui mehed – nii algajad, taasalustajad kui ka edasijõudnumad treenijad.

Bootcampi raames juhendame osalejaid oma soovitud vormipoole liikuma, selgitades välja reaalseid eesmärke ning arvestades iga osaleja personaalset tausta ning treenitust. Projektis osalejad saavad personaalsed toitumis- ning liikumissoovitused, mis toetuvad hormonaalprofiili-metoodikale Metabolic Analytics.

Vastavalt osaleja seatud eesmärgile, soovile ja võimalustele koostatakse treeningplaan kas kodus, õues või jõusaalis treenimiseks. Eelneva treeningkogemuseta osalejaid juhendatakse kuidas tervislikult kaalu langetada ning taas liikumist alustada.

MIS SISALDUB BOOTCAMPI PROGRAMMI?

  • sissejuhatav koolitus-seminar toitumisest, motivatsioonist ja treenimisest;
  • personaalne kohtumine eesmärkide, toitumis- ja treeningkavade koostamiseks;
  • kehaanalüüs Metabolic Analytics meetodiga, mille aluseks on keha rasvkoe mõõtmine 14 punktist ning tulemuste põhjal ainevahetuse-hormonaalprofiili kujundamine*;
  • toitumise analüüs, nõustamine ning personaalne toitumiskava;
  • treeningkavade või liikumisplaani koostamine;
  • iganädalane ühistreening Sparta spordiklubis (8 trenni kokku);
  • iganädalanetreeningute ning toitumise monitooring.

See, kuhu meie keha talletab enim rasva, annab hea pildi tervislikust seisukorrast. Need tulemused võimaldavad anda häid nõuandeid toitumise, treeningu ning toidulisandite osas. 

Registreeru soodushinnaga 350 € kogu programmi eest (Sparta liikmetele on hind 320 eurot)  kuni 31.12.2018, alates 01.01.2019 on hind 400 € (Sparta liikmetele 370 eurot).

Osalejate arv on piiratud!

Registreerimiseks saada oma sooviavaldus: info@fitbody.ee

 

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.