Jõusaali uudised

Maris Kajari pakub pooleteisetunnilist treeningkava koos nõustamisega

10:46 21. jaanuar 2019

Alates 20. jaanuarist lisandus meie menüüsse võimalus soetada endale 60 € eest pooleteisetunnine personaalne treeningkava koos nõustamisega. Meie personaaltreener Maris Kajari selgitab, millega on tegemist.

Maris, miks oleks mõistlik klientidel treeninguks kasutada personaalset treeningkava ja nõustamist?

"Sest see annab sulle ülevaate sinust endast - annab teada, millises olukorras on sinu keha ning vastavalt sellele, millist treeningut sinu keha vajab. Meie keha on ainus koht, kus sa olla saad - seega kohtle teda lugupidamise ning austusega - luba tal liikuda ja anna talle piisavalt väljakutseid. Inimene on loodud liikuma."

Poolteist tundi tööd kliendiga on põhjalik tegevus. Mis teeb antud treeninkava ja nõustamise eriliseks?

"Et koostada personaalset treeningkava, peame teadma, millised on sinu eesmärgid, millised varasemad treeningharjumused, millised toitumisharjumused jne. Hindame ära rühi, et sa endale liiga ei teeks. Teeme mõned lihastestid, et saada aimu sinu kehalisest hetke olukorrast. Ning vastavalt sellele koostame treeningkava ja teeme selle koos läbi. Aega tasub arvestada ca 1,5 tundi ja teenuse hinnaks on 60 eurot."

Mida teste Sa selle nõustamise käigus teed?

"Me teeme kehakoostise mõõtmise - mis annab hea ülevaate sinu keha hetkeolukorrast. Rühihindamise ja lihastestid - annavad ülevaate arendamist vajavatest piirkondadest ning liikuvusest."

Teeme treeningplaani, räägime toitumisest ning eesmärkidest- kõik selleks, et sa saaksid turvaliselt treenida, teaksid mida ja kuidas teha ning treeniksid eesmärgipäraselt.

 Kas praegu alustades on võimalik veel suveks heasse rannavormi saada?

"Iga aasta jaanuaris kui ma vaatan rahvast täis jõusaali ja mõtlen oma südames, et oma ametis ma soovin suunata inimesed sellise elu poole, et nad ei peaks iga aasta jaanuaris selliseid lubadusi andma. Liikumine ja treeningud peaksid kuuluma sinu ellu koguaeg ja elupäevade lõpuni."

Siis sa ei peaks suveks vormi saama - sest sa oled seda koguaeg. :)"

Kellele Sa seda treeningkava ja nõustamist soovitad?

"Kõikidele inimestele, kes soovivad alustada või taasalustada jõusaalis käimist, kes soovivad ise võtta vastutuse oma tervise eest. Kes usuvad, et liikumine ja treenimine on elus sama tähtsad, kui pere, sõbrad, uni, toit ja meelelahutus."

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.