Jõusaali uudised

Võistluste peakorraldaja Ott Kiivikas ulatab stiilse Volkswageni võtmed meistriks kroonitud Julia Tšizovale.

Valio Profeel Cupi absoluutseks bikiinifitnessi tšempioniks krooniti Julia Tšizova

11:01 30. september 2019

28. septembril Sparta Spordiklubis toimunud Valio Profeel Cupi absoluutseks bikiinimeistriks krooniti äsja Arnold Classicul superesitluse teinud Julia Tšizova. 

Koos võiduga kaasnes ka 800-eurone rahatšekk ning Viljandi Volkswageni poolt välja pandud uhiuue auto kasutusõigus kuuks ajaks. 

Absoluutkategoorias teiseks jäänud Jana Poljakova napsas samal päeval veel lisaks kolm kulda, võites päeva esimeses pooles toimunud algajatele suunatud võistlusel nii oma pikkuse kategooria kuni 162 cm kui ka absoluutarvestuse meistritiitli. Lisaks võidutses Poljakova õhtuses põhiosas oma pikkuse kategoorias.

Juuniorite bikiinifitnessis pidi Christin-Amani Kiivikas seekord leppima kolmanda kohaga. Võidule pääses Viktorija Filippova ning teiseks platseerus Deisy Liivja. 

Bodyfitness masters vanuserühmas näitas taaskord supervormi Euroopa- ja maailmameister Esta Pilt noppides siit oma järjekordse võidu.

Klassikalises kulturismis näitas head vormi Siim Savisaar, kellele pakkus tugevat konkurentsi äsja Arnold Classicul 4. koha saavutanud Egert Oiov. Võidu sai seekord Savisaar. Ühtlasi oli see heaks vormikontrolliks enne 2. novembril Tartus toimuvaid Eesti meistrivõistlusi.

Kategooriate parimad:

Fitness juuniorid - Reene Teder

Bodyfitness juuniorid - Kristina Helemes

Rannafitness juuniorid - Rasmus Klaos

Rannafitness mehed - Märt Erm

Wellness fitness - Jekaterina Vassiljeva

Bodyfitness naised - Natalja Fetisova

Bikiinifitness masters - Diana Teor

Vaata pildigaleriid:

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.