Uus SPORT pakett teadlikule tegijale!

Loe lähemalt

Jõusaali uudised

Anna Maria Orel on Spartast leidnud endale teise kodu.

Vasaraheitja Anna Maria Orel sihib Spartas treenides uusi tippmarke

13:44 15. september 2020

Neljandat aastat meie klubis treeniv vasaraheitja Anna Maria Orel ei oska oma elu ilma Spartas treenimiseta ettegi kujutada.

Pärast gümnaasiumi lõpetamist otsis Jõhvist pärit südikas piiga tehnikaarendamisel abi tõstjate treenerilt Alar Seimilt ning sealt liikus ta sujuvalt omakorda Spartasse trenni tegema. „Palusin Alarit, et ta vaataks mu tehnika üle,“ meenutab ta oma sportlaskarjääri uue etapi algust.

Sihikindla vasarapiiga nimel on Eesti naiste rekord tulemusega 69,85, mis on heidetud eelmisel kevadel Horvaatias. Oma roll on selle rekordi sünnis kindlasti täita ka Sparta jõusaalil. „Mulle meeldib siinse jõusaali õhkkond ja lai trenažööride valik. Isegi saalis mängiv muusika on täpselt minu maitse,“ sõnab ta.

Möödunud kevadel Malwina Woijtuleviczi juhendamisel Poolas treeninud ja elanud Orel oli sunnitud koroonakriisi tõttu kodumaale naasma ning selle asemel, et püssi põõsasse visata, lisas ta hoopis treeningutele koormusi juurde.

 „Tahan selle sunnitud pausi ära kasutada töö tegemiseks, mitte puhkamiseks,“ ütleb särtsakas vasarapiiga, kelle unistustes on peatselt ületada vasaraheites ka 71 meetri piir, mis viiks teda juba maailma tipule üsnagi lähedale.

„Olen piisavalt noor, et seda eesmärki saavutada,“ ütleb ta.

Mitmekülgse sportlasena plaanib Anna Maria edaspidi külastada ka Sparta rühmatreeninguid.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.