Uus SPORT pakett teadlikule tegijale!

Loe lähemalt

Jõusaali uudised

Sparta jõusaali peatreener Argo Ader annab kardioalal nõu noorele jooksumehele Andry Soole.

Jõusaali lisandus 7 uut Technogymi kardioseadet

19:45 21. oktoober 2020

Sparta jõusaal täienes 7 uue Technogymi kardioseadmega. "Tegemist on tõeliste kardiomaailma pärlitega," kiidab meie jõusaali peatreener Argo Ader uusi masinaid.

Argo sõnul saabusid Spartasse 3 jooksurada, 1 ellips, 2 ratast ja 1 trepp. "Need seadmed kuuluvad Technogymi uude tootesarja ning on hetkel ainulaadsed Eestis," ei varja Argo oma vaimustust.

Jooksulinte testinud noor jooksutalent Andry Soo avaldas imestust uute seadmete mugavuse üle. "Tõeliselt jalasõbralikud, selline tunne on, nagu jookseks pehmel staadionil," sõnas Andry pärast hommikust lindijooksuvooru.

Argo Ader ise võrdleb uusi jooksulinte metsas sörkimisega. "Siin võib vabalt kasvõi terve maratoni maha joosta - see on nii mõnus," kõneleb ta.

Argo sõnul on uued seadmed tõelised kardiomaailma pärlid. "Kõikidel seadmetel on uus LED-ekraan, need on ühendatud internetiga ja treenijad saavad kasvõi keset trenni surfata internetis ning saata meile," kinnitab Argo.

Andry Soo hinnagul aitavad uued ja vetruvad jooksulindid säästa liigeseid ning annavad momentaalset informatsiooni erinevate parameetrite kaudu. Uudne jooksulint analüüsib muuhulgas ka jooksja sammu pikkust, annab nõu, kui palju toetub jalg jooksumateile ning kui kaua õhus püsib.

Kutsume kõiki Spartas treenijaid tutvuma uuenenud Technogymi värvides soojendusalal ainulaadsete kardioseadmetega.

Kohtume trennis!

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.