Jõusaali uudised

Jõusaali ABC treeninguid viib läbi personaaltreener Siim Kelner.

Jõusaali ABC treeningutel õpid tulemuslikult treenima

12:13 27. mai 2021

Spartas toimuvad  taas Jõusaali ABC treeningud nii algajatele kui ka edasijõudnutele. "Jõusaali ABC on hea viis ennast jõusaalis treenimisega kurssi viia, et tulevikus ka iseseisvalt hakkama saada," ütleb treeninguid läbi viiv personaaltreener Siim Kelner.

Algajate ABC on mõeldud neile, kellel puudub jõusaaliga igasugune varasem kogemus või kes on Sparta jõusaalis esimest korda. Tunni raames tutvustatakse jõusaali ning selle ülesehitust, et oleks oskus jõusaalis orienteeruda ning leida endale sobilikud treeningvahendid. Samuti tehakse kogu kehale läbi näidistreening alustuseks sobivate trenažööride peal, et ka algaja oskaks järgmine kord jõusaalis ringi liikuda ning trenažööride peal endale lihtsa ülesehitusega treening ära teha. Kuna jõusaal on suur ning sealne sisustus võib tunduda liiga kirju, siis piirdutakse algajate ABC puhul trenažööridega, mis asuvad üksteisele lähestikku ning seetõttu on ka mugav treening läbi teha. Sest ei pea muretsema trenažööride vahel ära eksimise pärast.

Algajate ABC treeningud toimuvad:

T 10-11

T 17-18

N 18-19

Edasijõudnute ABC on mõeldud kõikidele nendele, kes on juba mõnda aega jõusaalis treeninud või mõnda aega tagasi algajate ABC läbinud. Tunni raames tutvustatakse ja õpitakse tehnilisemaid harjutusi, mida sooritatakse reeglina vabaraskustega aga ka trenažööre, mis algajate ABC raames käsitlust ei leia. Tunnis tehakse läbi näidistreening kogu kehale ning iga kord võivad trenažöörid ning treeningvahendid vahelduda, et saada selgeks võimalikult suur hulk treeningvahendeid.

Siim Kelneri sõnul ei pea jõusaalis treenimine olema hirmutav ega segadust tekitav.

Edasijõudnute ABC treeningud toimuvad:

T 18-19

N 10-11

N 17-18

Oled oodatud jõusaali ABC tundidesse!

Broneeri aeg trenni:

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.