Jõusaali uudised

Remonditööd Sparta jõusaali laienemiseks on alanud.

Sparta jõusaal laieneb - lisandub pooltuhat ruutmeetrit treeningpinda

13:33 01. oktoober 2021

Sparta on alustanud jõusaali laiendamise protsessiga, mis peaks lõpule jõudma hiljemalt jõuludeks ning mille käigus lisandub praeguse poksisaali arvelt jõusaalile umbes 500 ruutmeetrit treeningpinda.

Sparta jõusaali personaaltreeneri Siim Kelneri sõnul on tegemist üsnagi ambitsioonika projektiga, mis avardab oluliselt treenimisvõimalusi. "Laienduse eesmärk on lihtne - olla parim jõusaal, kus saavad treenida absoluutsed tipud aga ka harrastajad, kes saavad ammutada inspiratsiooni nendelt tippudelt, kellega ühe katuse all treenitakse," kinnitab Kelner.

Mis täpsemalt jõusaali laienduselt oodata?

Sparta selgroog on harrastajad - lisandub Matrix Fitnessi funktsionaaltreeningu ala

Kelneri sõnul panustab Sparta suuresti oma tippsportlastele pakutavate võimaluste arendamisse ei jäeta samal ajal ka tähelepanuta Sparta selgroogu, milleks on igapäevane klient, kes soovib enda tervise eest hoolt kanda. "Laiendatud alale on oodata uut Matrix Fitnessi funktsionaaltreeningu ala, kus saab läbi viia Crossfitist inspireeritud rühmatreeninguid aga ka pakkuda teiste spordialade tippudele toetavat üldkehalist treeningut. Samuti jääb jõusaali sisse poksiring, mis lisab harmooniat jõusaalitreeningute ning võitluskunstide vahel," kõneleb Siim.

 

Jõutõstmine - ketaste ja pinkide valik kasvab

Kelner kinnitab, et jõutõstmisele mõeldud ala saab märgatava uuenduskuuri. Varasema kome kükipuurile on lisandunud kolm uut Rogue kükipuuri, mis on mõeldud spetsiaalselt nii jõutõstmisele aga ka kõikidele tõsistele ja nõudlikele treenijatele.

"Lisandunud on ka uued spetsiaalsed Rogue Ohio power kangid, mis muudavad jõutõstmise harjutuste soorituse efektiivsemaks. Samuti on jõutuste alal peagi võimalik treenida suuremal hulgal kangisõpradel, kuna ka treening ketaste valik on saanud lisa spetsiaalsete rahvusvahelise jõutõsteliidu poolt tunnustatud kvaliteedimärgisega ketaste näol. Jõutõstmise ala hakkab eraldama muust tugev ja spetsiaalne paks kummeeritud põrandakate koos vineerist tõste alustega. Lisandunud on ka uus spetsiaalne ning tugeva konstruktsiooniga rinnalt surumise pink aga ka uudne vööküki aparaat, mis aitab täiendada treeninguid oma unikaalsete omaduste poolest."

Tõstmine - 9 tõstepõrandat ja Eleiko tõstevarustus!

Siim Kelner rõhutab, et Sparta hindab kõrgelt asjaolu, et Eesti tõstmise tipud oma oma koduks valinud just meie saali. "Sellest tulenevad edendatakse ka oluliselt tõstjate treeningvõimalusi. Koos jõusaali ala laiendusega laieneb ka tõstmise ala."

Kokku saab Kelneri sõnul olema tervelt üheksa tõstepõrandat, mis jooksevad kahes paralleelses reas. "Igale tõstepõrandale on planeeritud üks meeste ning üks naiste tõstekomplekt. Sellest tulenevalt on oodata tõstjate alale lisaks uute tõstepõrandate näol ka rahvusvahelise tõsteliidu poolt tunnustatud Eleiko tõstevarustust spetsiaalsete treeningketaste ja -kangide näol. Võib üsna enesekindlalt väita, et Spartast saab Eesti külluslikuim tõstebaas."

Kõigi eelduste kohaselt saab jõusaali laiendusprojekt lõplikult valmis hiljemalt detsembri jooksul.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.