Liikmete kogemusi

Veikko Täär: Sparta keskendub olulisele!

10:24 13. oktoober 2011

Näitleja Veikko Täär on igal võimalusel rõhutanud oma kuulumist Sparta spordiseltsi. Usina harrastussportlasena on ta sage külaline erinevatel rahvaspordiüritustel.

Veikko on löönud kaasa nii SEB neliküritustel, kui ka näiteks Muuliujumisel ning Tristari triatlonil. Põhiliselt Otepääl elav ning treeniv Veikko külastab Tallinnas olles alati meie spordiklubi. "Sparta ergutab vaimu ja tõstab toonust," ütleb ta ise, lisades, et Sparta keskendub olulisele - spordile.

Veikko on propageerinud haraastussporti ka teleekraanil. Möödunud suvel jooksis ETV-s edukalt projekt "Täär treenib triatloniks" ning pikki aastaid juhtis ta sealsamas ETV-s koos teise spartalase, 2000. aasta Vasaloppeti võitja Raul Ollega populaarseid "Suusapäevikuid".

Suusatamises on Veikko enda sõnul tõeline iseõppija. "Ega ma otseselt trennis käinud ole. Ema pani mind kolmeaastasena Otepääl suuskadele. Seal ma siis tegin oma esimesi hüppeid ning lõhkusin ka oma esimesed puusuusad," meenutab Veikko muheledes ja lisab, et esimene teadlikum kokkupuude suusatamisega oli tal alles 2002. aastal, kui ta ostis endale kaasaegse suusavarustuse. "Sealt see sõidusoov alguse saigi," meenutab Veikko.

Propageerib suusatamist

Talviti sõidab Veikko suuskadel maha juba rohkem kui 2000 kilomeetrit ning teeeb kindlasti kaasa ka Tartu suusamaratonil. "Eesmärgiks pole iga hinna eest kilomeetreid koguda, vaid olla terve ning nautida sportimist," kõneleb usinalt Spartas treeniv Veikko.

Kui Veikkol treeningutest aega üle jääb, võib teda endiselt näha ka meie teatrilavadel ning muuhulgas ka armastatud teleseriaalis "Õnne 13".

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.