Liikmete kogemusi

Indrek Mägi lendab uute tippude suunas.

Noor krossiäss Indrek Mägi: Sparta saalides valitseb vägev meeleolu

11:17 31. jaanuar 2012

Motokorossi MX1 klassi valitsev Eesti meister Indrek Mägi hoolitseb oma füüsilise vormi eest Spartas treenides.

Väike-Maarjast pärit Indreku kohta võib väikse liialdusega öelda, et koos käima õppimisega sai ta selgeks ka tsikliga sõitmise aabitsatõed. "Olin kolme ja poole aastane, kui isa mind esmakordselt mootorratta selga pani," meenutab Indrek oma krossisõitjakarjääri algust.

Käbi pole tõesti kännust kaugele kukkunud, sest Indreku isa, Koit Mägi oli omal ajal samuti tuntud krossimees, kes lõi kaasa isegi külgvankrite MM-il. Just tema õhutusel hakkas poiss bensiinivinguses mootorite maailmas tasapisi tsikleid putitama ja sõidutehnikat lihvima.

Kirsiks tordil on Eesti meistritiitel

Tänaseks on andekas nooruk jõudnud auhinnakappi koguda juba aukartustäratavalt magusaid trofeesid. 20-aastane Indrek on juba kümmekond aastat tiirelnud profikrossi mehises maailmas, tulnud 2003. aastal DJFM-i juunioride maailmameistriks ning võitnud erinevaid koduseid jõuproove. Kirsiks tordil oli mullune Eesti meistritiitel MX1 klassis ning Läti Superkauss-sarja üldvõit Team Elksni Motosport ridades.

Saku motoklubi esindav Indrek tunnistab, et tema lähimaks eesmärgiks on korrata Eesti meistritiitli võitu ja näidata häid tulemusi ka rahvusvahelises klassis, MX3 sarjas. Tõsi, veelgi kaugemal terendab unistus pääsust krossimaailma aadelkonna, MX1 klassi tipptegijate hulka. Indrek möönab, et tee sinna on pikk, kuid ennast arendades, nii psühholoogilises, kui ka füüsilises plaanis on sinna pääsemine täiesti reaalne.

Spartas valitseb sportlik ja lahe meeleolu

Just füüsilise põhja ladumist Spartas peab Indrek enda jaoks väga oluliseks treeningprogrammi osaks. "Motomees peab olema vastupidav ja võimekas, just selle poole arendamisele saan Spartas rahulikult keskenduda," kõneleb Indrek, kes peab Spartat mõnusaks spordiklubiks, mille treeningsaalides valitseb sportlik meeleolu. "Siin on lahe ja vägev," nagu ta ise innukalt täpsustab.

Et tegemist on mitmekülgse noorukiga, näitab ka see, et vabal ajal meeldib talle...mängida klaverit. Just Indrek oli see, kes komponeeris mullu suvel Kuressaares motovõistlustel traagiliselt hukkunud Anna-Liisa udumäe mälestuseks.

Vaata veel:

Indrek Mägi klaveripala "Passing storm"

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.