Liikmete kogemusi

Frank Merilaht võistlusmundris.

Kartdagö võidusõidutiimi liikmed: Sparta on super!

11:18 08. veebruar 2012

13.-18. aastaseid noori ja perspektiivikaid võidusõitjaid ühendava Kartdagö tiimi liikmed peavad Spartat parimaks kohaks, kus oma füüsilist ettevalmistust läbi viia.

Et kuuleme kunagi F1 pressikonverentsil Eesti meest rääkimas emakeeles oma rahvale, keda on vähem kui miljon, tundub uskumatu. Võib-olla see nii ongi, aga noori kardisõitjaid ühendava Kartdagö tiimi liikmed teevad kõik endast oleneva, et see unistus elaks!

2011.a hooaeg oli kogu tiimi jaoks murrangulise tähtsusega. Meeskonna manageri Raigo Merilahti sõnul siirdus 14-aastane Martin Rump  Soome vormeltiimi Koiranen Motosport  ja alles 13-aastane Frank Merilaht Itaalia karditootja teami Birel Motosport võidusõitjaks.

Sparta roll võitudes on oluline

"Liialdamata võin öelda, et nende lepinguteni jõudmisel on suureks abiks olnud Sparta toetus poiste füüsilisse arengusse," kõneleb Raigo Merilahti ning rõhutab: "Sparta on lihtsalt super!" 

Kartdagö tiim loodi 2009. aastal Hiiumaal Käinas (sealt ka nimi Kartdagö). Muuhulgas on tiimi juhtidel ambitsioonikas plaan rajada Hiiumaale Põhja-Euroopa suurim kardispordikompleks, kus saab korraldada mistahes tasemel võistlusi, MM-ini välja.

Kartdagö võidusõitjad 2012 :

1. Karl Johann Rass

2. Cristen Laos

3. Martin Täht

4. Mark Röömussaar.

5. Martin Rump 

6. Mario Vendla

7. Ralf Merilaht

8. Frank Merilaht

9. Marcus Lukas Kiisa

10. Oliver Kiisa

11. Karl Kustav Annus

12. Raiko Annask

13. Ranno Kallas

14. Jan Adrian Jõeorg

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.