Liikmete kogemusi

Foto: Kaspar Saaremets
Treener Kadi Kuusk on üks Gedi lemmikutest.

"Peaaegu trennisõltlane" Gedi Luts on leidnud Spartas endale teise kodu

14:00 14. märts 2016

Sparta liige Gedi Luts on Spartas kaotanud kahe aastaga 10 kilo ning saavutanud tänaseks superenesetunde.

Gedi: "Alustasin treeningutega Sparta Spordiklubis 2 aastat tagasi. Olin selleks ajaks läbi käinud enamus Tallinna treeningklubisid, ent Sparta oli esimene, kus ennast tõeliselt hästi tundsin. Inimesed tulevad siia iseenda pärast, oluline on trennis ellu jääda.

Juba Sparta uksest sisse astudes tervitavad sind rõõmsad näod.

Esimesel aastal käisin vaid Pump FX trennis ja seda enamjaolt tänu suurepärasele treenerile Kadile. Tema konkreetsus ja pidev harjutuste õigsuse kontrollimine, on see, mis treeningu tõeliselt nauditavaks teevad. Sellel aastal olen avastanud võimaluse käia Pumpi treeningus ka päevasel ajal ja uus noor treener Berit Kiik täitis kõik mu ootused. Tegemist on energilise, kuid samas ka mingil määral range, kuid alati naerusuise treeneriga. Naudin antud trennis igat hetke.

2015. aasta alguses otsustasin minna Sparta personaaltreeningusse. Treener Thea Sei tegi just minu keha ja harjumusi arvestades mulle kava, mis hetkelgi veel minu lemmik on. Samuti arutasime toitumise teemadel ja veel nüüdki kõlavad peas kaks lauset: igapäevasesse ellu rohkem liikumist ja kõike võib süüa, aga mõõdukalt. Tänu Theale said need laused kuidagi teadlikuks.

Nüüd olen antud personaaltrenni kava teinud aasta aega ja tulemused on lausa suurepärased. Uskumatult lihtsalt on kadunud üle 10 kilogrammi ning enesetunne on super. Alustan Thea soovitusel jõutrenniga ja ausalt öeldes ei jõua ära oodata, et jälle trenni saaks.

Julgen soojalt soovitada Sparta Spordiklubi igas eas ja kaalukategoorias spordihuvilistele.

Suur aitäh kogu Sparta meeskonnale!

Peaaegu trennisõltlane Gedi."

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.