Rühmatreeningute uudised

Janika Koch-Mäe: selle suve trennihitt on PumpFX

14:04 03. juuni 2011

 Meie rühmatreeningute peatreeneri Janika Koch-Mäe sõnul on treenimine aastaringne protsess ning suveks piltlikult öeldes tepsli seinast väljatõmbamine pole mõistlik tegu. Mis on aga Janika enda lemmiktreeningud?

"Mõned ajavad ennast kevadel suure vaevaga suveks vormi ega tee juunis, juulis ja augustis midagi. Nii pikka pausi ei tasuks sisse jätta, sest treening on aastaringne protsess," teab Janika Koch-Mäe ning soovitab ka puhkuse ajal ennast vormis hoida. Kasvõi mere ääres või metsas jooksmas käia või hommikuti kätekõverdusi teha.

Julgustab naisi FightFX-i tundi
 

Sparta on suvisel ajal vähendanud küll rühmatreeningute tundide arvu, kuid treeningutemenüü on endiselt tasemel.

Lisanunud on välitreeningud, milles tasuks Janika sõnul veelgi aktiivsemalt kaasa lüüa - ikkagi värske õhk, mis mõjub kopsudele kui palsam. "Ka suvised rühmatreeningud on olnud treenijate seas üllatavalt populaarsed, eriti õhtused tunnid," ütleb Janika ning lisab, et suveõhtute absoluutseteks lemmikuteks on meie klientide jaoks olnud CoreFit, CoreExpress ning BodyFit. Ja muidugi rühmatreeningute kroonimata kuninganna PumpFX. "See on lihtne, aga samas tõhus treening, mis sobib nii meestele, kui ka naistele. Ning treeningute tulemusi saab näha juba paari kuu pärast," selgitab Janika PumpFXi magusat maagiat.
 

Neile, kes pole veel käinud kõikides rühmatreeningutes, soovitab Janika proovida ABSExpressi ning FightFX-i. "ABS sobib kõigile neile, kes unistavad "six-pack"-kõhulihastest. See on hea, lihtne ja tõhus. Kuna 25 minutit on lühike aeg, siis soovitan ABSi mõne teise rühmatreeningu peale. FightFX omakorda põletab mõnusalt kaloreid ning annab võimaluse elada välja oma negatiivseid tundeid reaalselt kedagi kahjustamata." 
 

Janika teab, millest räägib, sest talle meeldib ka tundides niisama sportijana kaasa lüüa. "Väga mõnus on trennides käia lihtsalt sõbralikult meelestatud treenijana," ütleb ta ja lisab, et ta isiklikud lemmikud on needsamad vanad head PumpFX, GoreFit ning võib-olla mõneti üllatuslikult Spinn&Pump ning Spinn&Fitball..

Janika muusikamaitse: seinast seina

SpinnExpressi ühe treenerina võlub teda selle treeningu juures erineva muusika valimine. "Osadele treeneritele meeldib tümakas, teistele jälle rock, mina proovin pakkuda muusikat seinast seina," selgitab ta oma laia muusikaspektrit, mis on kirju nagu Kihnu Virve seelik. 
 

Janika Koch-Mäe on rühmatreenerina töötanud üle seitsme aasta. "Alustasin lihtsa aeroobikaga ja õppisin uusi kavasid muudkui juurde," meenutab Janika ning tunnistab, et viimase aja leiuks on tema jaoks olnud jõusaal. "Mõned aastad tagasi arvasin, et jõusaal on igav, aga nüüdseks olen oma arvamust kõvasti muutnud," leiab Janika raskustesikutamises oma võlu.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.