Rühmatreeningute uudised

Uus treener Anre Matetski: avastage, kui lihtne on FightFX!

10:56 06. juuni 2011

Sparta rühmatreenerite pere täieneb uue tulijaga - kolmapäeviti kell 19 algavat FightFX-i hakkab andma taipoksija taustaga Anre Matetski. Mis uuendusi Anre tundidesse toob?

Anre Matetski on omapärane ristand tõsisest võitluskunstide fighterist ning rühmatreeningute treenerist. Võistlejakarjääri ajal taipoksis Eesti, Soome ja Läti meistriks tulnud ning Taimaal kõrgetasemelisel turniiril esikoha saavutanud Anre on viimastel aastatel teeninud leiba muuhulgas PumpFX-i sõsartreeningut BodyPumpi juhendades. Uue sammuna edasi on FightFX-i tundide läbiviimine Spartas. See trenn tundub küll sobivat Anrele nagu võisilm pudrukaussi!

Spartast on Anre siiamaani kuulnud põhiliselt meie majas taipoksi treeningus käivatelt sõpradelt. Nüüd on tal võimalus ka omal nahal järele proovida meie klubi atmosfääri.

"Oluline on tunnetada oma keha"

8 aastase treenerikarjääriga Anre sõnul on ta siiamaani saanud oma tundide kohta klientidelt positiivset tagasisidet. "Usun, et suudan tunni kohta huvi äratada ja seda ka hoida," on ta veendunud.

Kolmapäeval toimuvas esimeses tunnis käib Anre üksipulgi läbi FightFX-i tehnikanipid. "Rõhun alati oma tundides teadlikkusele - treenija peab mõistma, miks ta midagi teeb, ta peab õppima tunnetama oma keha," kõneleb Anre ning soovitab esimese asjana treenijatel keha trennis vabaks lasta. "Kõige kiiremini saate liikuda siis, kui suudate lihased lõdvaks lasta. Õpetangi tundides, kuidas teha trenni lõdvestatud lihastega."

Anre Matetski FightFX treeningud toimuvad Spartas kolmapäeviti, algusega kell 19. "Tere tulemast avastama, kui tõhus ja lihtne võib olla FightFX," kutsub treener kõiki tutvuma aeroobse kaloreid põletava tunniga.

Broneeri aeg Anre tantsulisse võitluskunstide maailma!

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.