Rühmatreeningute uudised

Aitäh Sven Idarand kaheksa ühise aasta eest Spartas!

Sven Idarand lahkub Spartast nostalgia ja kurbusega hinges

13:35 29. august 2016

Täna on Spartas omamoodi nostalgiline päev, sest oma viimased trennid meie klubis annab särtsakas ja energiline treener Sven Idarand. Joone alla tõmbab Sven kell 18 algavas DanceFUNC-i ning kell 19 startivas YOGAFUNC-is.

Sven Idarand on olnud Sparta jaoks üks nendest "raudvara" hulka kuuluvatest treeneritest, kes on kliente rõõmustanud klubi avamishetkest alates. "Juba kaheksa aastat! Küll see aeg lendab," muheleb Sven ise nendele pikkadele ja põnevaid väljakutseid pakkunud aastatele tagasi vaadates.

Oma suurimaks saavutuseks Spartas peab Sven erinevate tantsutreeningute käimatõmbamist ja nende propageerimist. "Meelde jäävad ka ühised erinevad üritused ja sünnipäevapidude kontsert-treeningud Spartas," meenutab ta kunagisi esinemisi muuhulgas koos Getter Jaani, Uku Suviste ning Kristin Pukkaga.

Sveni lahkumine Spartas on seotud päris enda spordiklubi, OMAklubi loomisega kesklinnas. "Ilma selle uue leheküle ettekeeramiseta poleks ma mitte mingil juhul Spartast ära läinud, siin on olnud supertiim ja superkliendid," õhkub Sveni sõnades sümpaatiat meie klubi aadressil. Ta tunnistab, et jätab Spartaga hüvasti nostalgilises ja lausa kurvas meeleolus. "Tänud kõigile klientidele, kellega me oleme lausa kokku kasvanud - need on olnud ilusad aastad."

Sümpaatia on vastastikune. Soovime ka omalt poolt Svenile edu uues väljakutses ning täname koosoldud fantastiliste aegade eest!

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.