Rühmatreeningute uudised

Foto: Kaspar Saaremets
Ingrid Koort on trennisügiseks valmis.

Treener Ingrid Koorti lemmikud on StepFit ja YogaFunc

16:10 14. september 2016

Paljud treenijad on imestunud, nähes meie rühmatreeningute tunniplaanis uut nime Ingrid Koort. Ei, tegu pole uue juhendajaga, vaid meie "raudvara", Ingrid van Cruijseniga, kes lihtsalt on sõdunud suve jooksul abieluranda.

Ingrid, kuidas Sinu suvi möödus?

"Väga hästi. Võtsin kevadel eesmärgiks puhata ning suutsin seda joont ka pidada. Treenerina on vahel raske ära öelda võimalusest trenni juhendada, seda enam olen endaga rahul, et antud eesmärgist ei taganenud.

Treeneri puhkus ei tähenda muidugi seda, et siis enda keha eest enam hoolt ei kanna: kasutasin võimalust ning külastasin erinevate klubide erinevaid treeninguid, nautisin jooksmist pargis ja golfi golfiväljakul. Samuti tekitasin endale rutiini, kus igal hommikul ärgates teen harjutusi kõhu- ja seljalihase "vormimiseks".

Ahjaa ning suvel, seoses abiellumisega, vahetus ka perekonnanimi! Seega, kes otsib tunniplaanist Ingrid Van-Crujsen´it ja seda kuidagi ei leia, siis luban, et külastades Ingrid Koort´i juhendatavaid treeninguid, leiate sealt eest ikka sama inimese :)"

Palju õnne! Aga missuguste ootustega lähed vastu algavale trennisügisele?

"Sügised on kõik alati oodatud: tore on näha puhanud inimesi ning täituvaid spordisaale. Ise olen teinud kõik selleks, et pakkuda klientidele jõukohaseid ning miks mitte ka ennast ületavaid treeninguid. Treeneril on ka hea vahel teha kasvõi nädal (või kaks) treeningutest puhkust, et siis aru saada, mis tunne on inimesel, kes pärast lühemat või pikemat pausi taas treeningutega alustab.

Olen igal juhul valmis toetama ning abistama inimesi, kes on teinud tubli sammu kas siis alustada uuest hooajast treeningutega või soovivad enda keha viia veel kõrgemale treenituse tasemele."

Mis on Sinu enda juhendatavatest tundidest hetkelemmik?

"Mul on lemmikuid lausa kaks: Stepfit ning Yogafunc.

Stepfit annab mulle loomingulise vabaduse mõelda välja erinevaid liikumiskombinatsioone. See on treenerile väljakutse, et panna kogu treening sujuvalt voolama. Stepi puhul on eriti oluline täpselt läbi mõelda, mida ja kuidas õpetada, et kõik kliendid sobiva koormuse saaksid.

Yogafunc on mul juba aastaid lemmikute seas olnud. Peale seda tundi tunnen, et olen oma lihastele pakkunud nii väljakutset kui ka neile pai teinud."

Mis muusikat armastad oma trennis mängida? Mis on Sinu hetke lemmikartist ja muusikapala?

"Olen muusikast hakanud kuulama rohkem deep house´i. Selle järgi on väga mõnus lihastreeningut teha ning muusika erinevad nüansid annavad liigutustele hoogu juurde. See aga ei tähenda, et minu trennides ainult house kõlabki. Vastupidi, püüan pakkuda väikestviisi muusikaelamust igale maitsele. Ehk et siis retrost rockini!"

Missugused elamused ootavad sügisel ees Sinu treeningutel? Mis tervisi klientidele tahaksid saata?

"Hea tervis tuleb läbi hea enesetunde. Oma treeningutel uuel hooajal tahan pakkuda kõikidele suurepärast enesetunnet ning näidata suunda, et oma keha eest hästi hoolt kanda.

Füüsiline treening on üks osa enda hea vormi ja enesetunde saavutamisel. Austage ja hoolitsege oma tervise eest igal sammul!

Ilusat uut hooaega kõigile spartalastele!"

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.