Rühmatreeningute uudised

Täna kell 18 kutsub külalistreener Mihkel Lubi kõiki tantsule

00:01 21. september 2016

Täna kell 18 toimuma pidava StripDance´i asemel viib külalistreener Mihkel Lubi läbi särtsaka tantsutunni Dance Til You Drop.

Mihkli sõnul on tegemist on tänavastiilidest inspiratsiooni ammutava tantsutreeninguga, kus 55 minuti jooksul harjutatakse erinevaid sammukombinatsioone House’i ja Hip-Hop muusika taktis. "Algul ehk võimatuna näivad liigutused saavad kindlasti järjekindlatel treenijatel selgeks ning peatselt moodustub nendest koreograafia, mida on lõbus kuid samas füüsiliselt piisavalt koormav korrata," kinnitab MIhkel ja lisab, et samas ei ole siiski kõik ainult lihtne ja lõbus. "Tantsimine vajab ka füüsilist vastupidavust, seega kuulub trenni ajakavasse ka erinevate jõuharjutuste sooritamine (jah, just - kõhulihaste harjutused, kätekõverdused, kükid ja hüpped - kõik, mis aitavad kaasa sinu tippvormi saavutamisele)."

Mihkel kinnitab, et trenni on oodatud igaüks, kes on vähegi mõelnud tantsulisest treeningust. "Eelnev kogemus tantsulisest liikumisest on kindlasti eeliseks, kuid piisava tahtmise ja pingutuse korral on kõigil võimalik järele jõuda, sest kordusi on piisavalt ja treeningu ülesehitus võimaldab vahelduslikku ja huvitavat treeningut. Tantsimiseks on hea kanda mugavaid liikumist võimaldavaid riideid ja isikupära on ülimalt teretulnud. Olulised on head treeningjalanõud, mis võimaldavad ohutult sooritada kiireid pöördeid ja hüppeid. Kindlasti on hea kaasa võtta joogipudel ja treeningrätik, sest intensiivne treening mõjub kehatemperatuurile hästi

Hea tantsija ei anna alla. Isegi kui alguses on raske. Soovitan tulla trenni avatud meelega ning püüda oma mugavusstoonist väljapoole astuda."

Mihkel, kust pärineb Sinu kirg tantsu vastu?

"Tantsimine ei olnud kindlasti mu unistuste amet väikesena üles kasvades. Seltskonnatantsu kursused olid juba eos välistatud ja pigem kulus aeg erinevatele pallimängualade trennidele. See kõik siiski muutus, kui keskkoolis kingiti mulle HipHop stiilis teksapüksid (tead küll, need ülisuured, põlvedeni hargivahega ja puha). Kui püksid olid, siis tuli ju ometigi ka tants selgeks õppida ning minu esimese õpetaja, Almer Jansu juures sai esimesed põhisammud selgeks üsna kiirelt.

Järgnesid treeningud ja ülesastumised koos tantsutrupi C4Explosive’iga Kaisa Teimanni juhendamisel. Kaisa professionaalsus ja pühendumus viisid paljud meie tantsutrupist lõpuks ka treeneripositsioonidele erinevatesse spordiklubidesse. Nende hulgas siis ka mind. Alustasin HipHop tundide andmisega Almer Jansu tantsustuudios ning täna on sellest möödas juba enam kui 17 aastat. Lisaks oma treeningstiili arendamisele ja õpetamisele olen ka litsentseeritud Les Mills Bodyjam treener ning läbin regulaarselt erinevaid koolitusi, et oma tantsuvaimu erksana hoida."

Tere tulemast Mihkel Spartasse ning kõik tantsusõbrad energilise treeneri tundi!

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.