Rühmatreeningute uudised

Sparta sünnipäev kulmineerub tasuta TantsuMaratoniga

14:28 16. november 2016

Sparta sünnipäeva kulminatsiooniks on 18. novembril kell 19.30 algav TantsuMaratoni eritreening, kus oma parimaid jalakeerutusoskusi demonstreerivad treenerid Maris Kajari, Kaisa Edenberg, Ingrid Koort ja Enn Meiesaar.

Tunni avaakordi teeb Maris Kajari, kes paneb plaadimasinasse lõbusad Zumbahitid, mis on jõukohased igaühele. "Tantsimisele tulevad head kullafondi lood, mis ei jäta kedagi külmaks- naeratus näole, süda rõõmsaks ja hea tuju on garanteeritud - Def Leppard- "Pour Some Sugar On Me" ja Bonnie Tyler "Holding Out For A Hero".

Järgneb Ingrid Koorti Funky-osa, kus teistehulgas kõlab Meghan Trainori lugu "Me Too", mille koreograafia on Ingridi oma. "Tulemas on kaasahaarav ning nauditav tantsuke mida üheskoos reedel "lavastame"," muheleb Ingrid salapäraselt.

Kolmandana astub üles Kaisa Edenberg, kelle lemmikstiilides - salsa ja reggaeton - saavad kokku meloodiline salsa ning pisut hip-hopilik reggaeton. "Elame välja kõik emotsioonid ning häälestame end nädalavahetuse lainele. Puus nõksub ja kogu keha tantsib!," ergutab Kaisa.

I-le paneb vägeva punkti Enn Meiesaar, kellel taktikepi all muutub meie rühmatreeningute saal tõeliseks 80-nendate aastate discosaaliks. 

Tantsumaraton on kõigile tasuta!

Ole kohal ja tantsi enda nädalalõpp alganuks!

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.