Rühmatreeningute uudised

Evelin Beyer jagab kolmapäevases EasySpinnis Fitshop.ee kingitusi

14:15 28. november 2016

Energiast pakatav Spinnovember kulmineerub kolmapäeval, 30. novembril kell 18, kui treener Evelin Beyer jagab EasySpinni treeningul kõigile osalejatele Fitshop.ee poolt välja pandud kingitusi.

Evelin, miks võiksid inimesed külastada spinnitreeninguid?

"Spinning sobib kõigile igas vanuses ja kehakaalus inimestele, treenib südame-veresoonkonda ja vastupidavust, ei koorma liigeseid."

Mis soovitusi annaksid nendele, kes pole veel spinnis käinud, aga tahaksid seda proovida?

"Soovitan tulla alustuseks EasySpinni. See on mõeldud spinninguga alustajatele, kus treener tunni alguses aitab leida rattal õiged seaded mugavaks sõitmiseks ning tutvustab põhilisi sõidutehnikaid. Tund on lihtne ja lõbus."

Mis Sulle endale meeldib spinnitreeningute juures?

"Meeldib, et samas trennis võivad koos sõita väga erineva füüsilise ettevalmistusega inimesed, sest igaüks saab omale sobiliku koormuse valida. Hea muusika tõmbab käima ja tund aega läheb lennates."

Mis inimesi Sinu spinnitundides ees ootab?

"Olen alati piisavalt vara enne tunni algust kohal ja proovin uute tulijate trennieesmärkide ning varasema ettevalmistusega tutvuda ning tekkinud küsimustele vastata. Tunnis hea muusika ja mitte liigselt juttu."

Milline on Sinu pesonaalne lemmik spinnitreening? Miks?

"Minu enda lemmik on Intervallspinn. Hea vastupidavustreening, kus iga kord saab end veidi rohkem pingutada."

Mäleta, et lisaks Fitshopi poolt välja pandud kingitustele loosime Spinnovembris spinnitundides käinute vahel välja ka Sparta stiilse rattavormi + üllatuskingitusi.

Loe veel:

Spinnovembris on kõik siseratta treeningud soodushinnaga

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.