Rühmatreeningute uudised

Terje kutsub laupäeval kõiki Vinyasaflow treeningule.

Laupäevase Vinyasaflow treeningu viib läbi külalistreener Terje Hakman-Salokorpi

14:20 13. august 2017

16.septembril kell 10 algava Vinyasaflow tunni viib läbi külalistreener Terje Hakman-Salokorpi. 

Terje, palun tutvusta ennast Spartas treenijatele?

"Liikumisgeeniga sündinuna järgisin oma südant ning läksin peale gümnaasiumi lõpetamist Pedasse (TÜ) tantsu õppima.

Ülikooli ajal alustasin rühmatreeningute juhendamisega ning olen seda teinud tänaseni väikeste pausidega. Puhkust fitnessi alalt oli vaja aga selleks, et pühendada tähelepanu oma lastele, kasvada paremaks inimeseks ashtanga jooga ning holistilise teraapia õpingute abil ja vaadata korraks fitness-tööstusele kõrvalise pilguga.

Tänasesse igapäeva kuuluvad minu kallid lapsed, astanga jooga tundide juhendamine ning joogaõpetajate koolitamine, holistlise regressiooniteraapia seansside ning teraapiarühmade läbiviimine ning FUNCY FAMILY firma juhtimine ja uute treeningtoodete loomine koos Jocke Salokorpiga (YOGAFUNC treeningute looja).  

Inimese psüühika ning olemuse keerukus on alati olnud minu jaoks nagu salapärane Pandora laegas. Olles muukinud lahti enda mitmeid hüper-super elu umbsõlmed, tean kui vajalik on pakkuda tuge ja aidata teisi selles samas protsessis. Minu isiklikku tööriistakasti kuuluvad tants, ashtanga jooga ning holistiline maailmavaade ja teraapia, et jalad maas püsiks, et hoida kontakti oma kehaga ja sisemise jõuga. Sellelt samalt baasilt olen Sullegi treeningsaalis või teraapiakabinetis koostööpartneriks."

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.