Rühmatreeningute uudised

Raul Olle valmistub spinnitreenerikarjääriks Margus Miku käe all higi valades.

Raul Olle debüteerib neljapäeval spinnitreenerina

14:15 03. oktoober 2017

Neljapäeval, 5. oktoobril  kell 12 teeb oma debüüdi regulaarse spinnitreenerina mitmekülgne suusa- ja rattahunt Raul Olle, kes hakkab juhendama IntervallSpinni tunde.

Paljud ehk ei teagi, et suusaradadel muuhulgas kolmel korral Tartu maratoni ning korra (2000.a) ka legendaarse Vasaloppeti võitnud Raul Olle on kroonitud ka Tartu Nelikürituse parimaks ning üle 40. aastastee meeste maastikurattamaratoni Eesti meistriks. Seega kogemusi on tal kindlasti kamaluga jagada ka rattasadulas.

"Ratturi liigutused pole ju mulle võõrad, spinn on ainult natuke spetsiifilisem kui suusatreening," muheleb Raul ja lisab, et spinnitreenerina peab ta ennast veel algajaks, kes muuhulgas selle ala korüfeelt, Margus Mikult nippe ning nõuandeid on ammutanud. 

"Üritan ameti selgeks saada ning ehk ka omalt poolt spinnitreeningutesse lisada nüansse, mis pärinevad minu kunagistest suusatreeningutest," ütleb Raul ning paljastab oma tööplaani: "Läheksime liikvele järk-järgult, küll koormusi jõuab hooaja jooksul juba juurde lisada."

Raul ootab oma treeningutesse kõiki rattasõpru, kes soovivad läbi teise vaatenurga spinniratastel kaloreid põletada ning uute tippude suunas rühkida.

Broneeri aeg Rauli IntervallVentisse:

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.