Rühmatreeningute uudised

Kristel Moorus: kutsu personaaltreener koduõuele trenni tegema

22:10 29. aprill 2020

Meie treener Kristel Moorus soovitab eriolukorra ajal tarbida palju vett ning liikuda värskes õhus, et – nagu ta ise ütleb – hoida energia pidevas liikumises.

Varem rühmatreeningutele kulunud energiat ning kaloreid põletab Kristel võimalikult palju õues jalutades ja rattaga sõites. Samuti soovitab ta kriisi ajal joosta ning teha kaasa Sparta LIVE treeningutel, peatselt ka välitrennides. „Või hoopis kutsuda oma juhendaja õue personaalset trenni tegema,“ teeb ta ettepaneku.

Eriolukorra ajal on Kristel endale koju ostnud lõuatõmbe kangi ning proovib igapäevaselt lõuga tõmmata. Harjutada võiks ka ka käte peal seisu, kasvõi jalad seina vastas, leiab ta.

Kristel juhib ka ise argipäeviti Sparta sotsiaalmeedias toimuvaid LIVE treeninguid, ent teeb hea meelega kaasa ka oma kolleegide trennides. "Arvestama peab, et see pole küll nii tore kui Spartas kohapeal, aga on ikkagi väga mõnus!“

Kriisiajal on inimestel stressitase väga kõrge. Kuidas seda alandada? „Soovitan palju vett tarbida. Hommikul enne söömist ja kogu päeva jooksul. Veejoomine on kõige alus,“ teab ta.

 Kristel loodab, et Sparta uste avamine pole enam kaugel;, „Ma väga loodan,et varsti kohe me kohtume Spartas! Ootan seda väga! Olge rõõmsad ja õnnelikud!“

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.