Rühmatreeningute uudised

Raili Konts naudib Sparta välitreeninguid täiel rinnal.

Sparta liige Raili Konts: värskes õhus treenides tekib mõnus kambavaim

10:17 24. juuli 2020

Sparta liige Raili Konts laob rattasõiduharrastusele põhja meie välitreeninguid külastades. „Neile kes veel kahtlevad, kas proovida või mitte, soovitan kindlasti tulla ja veeta meiega koos üks tore trenn!,“ kutsub tarmukas naine ka teisi värskes õhus kaloreid põletama.

Raili Konts tunnistab, et tänavu on teda Sparta välitreeningute valikust kõnetanud eelkõige ringtreening jõurihmadega ja Sparta vorm. „Mõlemad aitavad hoida ja parandada üldfüüsilist vormi, mida just antud hetkel oma rattasõidu harrastusele juurde soovisin,“ kõneleb ta.

Värskes õhus toimuvad treeningud sobivad pärast pikka kontoris veedetud päeva tema päevakavva otse kui võisilm pudru sisse. „Tunnen, et õues on rohkem energiat ja seeläbi on treeningud nauditavad. Ka treenerid on loomingulisemad, kuna siseruumid seavad omad piirid, mida õues ei ole. Olen ka tähele pannud, et õues treenides on inimesed vabamad ja tekib mõnus kambavaim.“

Railil on rõõm tõdeda, et ka välitreeningute treenerite silmad säravad õues treenides. „Eiko Toom on mind sellel aastal väga positiivselt üllatanud. Tema treeningud kutsuvad mind ikka ja jälle tagasi õue. Need on mitmekülgsed ja arendavad. Ja mulle meeldib, et treener küsib ka tagasisidet, läbi mille muudab oma treeninguid veel paremaks!“

Raili tunnistab, et Sparta juures võlubki teda lai rühmatreeningute valik.

„Mulle meeldib külastada Intervall Spinni, Sparta Pumpi ja sangpommi treeninguid, kuid minu vaieldamatu lemmik on PowerPlate ringtreening, kus jõud ja vastupidavus on pandud kokku lühikesse 45 minuti pikkusesse treeningusse,“ kõneleb ta ja kiidab personaalselt meie treenerit Sten Põldsammi, kes ikka ja jälle suudab treenijate piire nihutada.

Registreeri treeningule:

Loe veel:

Põleta kaloreid värskes õhus

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.