Rühmatreeningute uudised

Uus treener Maiu Väli: Zumba aitab alati!

15:04 31. august 2020

Septembrist meie uue Zumbatreenerina alustav Maiu Väli lubab täita Sparta saalid pakatava energia ja rõõmsa meelega.

Mis tunnetega hakkad Spartas trenne andma?

"Tunded on soojad. Olen koostöös Sparta Spordiklubiga korraldanud mitmeid suuri heategevuslikke Zumba Fitnesspidusid ja olen siin käinud treenereid asendamas. Sparta Spordiklubi on kui hästitoimiv perekond, kus on parim rahvas nii trennisaalis, kui ka ettevõtet juhtimas. 

Spartas on õige õhkkond treenimiseks, kui tahad midagi saavutada!"

Missugune on Sinu Zumbatreeneri taust?

"Lapsena tantsisin ja tegelesin iluvõimlemisega. Keskkooli ajal hakkasin oma tolleaegset lemmik-aeroobikatreenerit Kai Ilpi asendama ja nii sai minust endalegi ootamatult treener. Zumba Fitness treenerilitsentsi tegin Soomes Tšehhi treeneri Izabela Kin koolitusel 9 aastat tagasi ja alates sellest ajast tegutsen aktiivselt treenerina ja ühtlasi olen ka kõikjal Eestis toimunud suurte heategevuslike Zumba Fitnesspidude organseerimistiimi liige."

Iseloomusta palun ennast treenerina?

"Annan palju positiivset energiat ja rõõmsat meelt! Mulle on oluline, et inimesed oleksid trennis rõõmsad, sest siis tantsivad nad palju intensiivsemalt ja loomulikumalt kaasa.  Zumba trennis on võimalik kulutada ühe tunniga kuni 700 kcal ja tunda, et oled pigem saanud energiat, kui kulutanud. Teeme seda koos!""

Mis Sind Zumba juures enim paelub?

Mulle meeldib, et Zumba trennis on hea muusika ja et see on hästi intensiivne trenn, kus saad kõik oma emotsioonid välja elada. Samuti mulle meeldib, et Zumba teeb alati rõõmsaks ja usun, et trennist kojuminev rõõmus inimene teeb rõõmsaks ka kõik oma kodused. Minu slogan on “Zumba aitab alati!” Tule ja proovi, kui ei usu!"

Mis on Su enda lemmikmuusika?

"Minu lemmikmuusika on muusika, mis tekitab emotsioone. Ma võin trennis nautida kõige karmimat Socat ja Reggatoni, kuid armastan alati väga ka Salsat ja Batchatat. Samas võin ma kuulataEnyat, mis on Zumbamuusika täielik vastand."

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.