Rühmatreeningute uudised

Meie treenerid on valmis lumehangede vahele Sparta Pumpi rühmatrenni püsti panema.

Leevenda igatsust rühmatrenni järele õues toimuvas Sparta Pumpi trennis

10:26 19. jaanuar 2021

Leevendamaks piiranguteaegset rühmatreeningute põuda, toimuvad vähemalt kahel järgmisel neljapäeval ja laupäeval, vastavalt kell 17 ja 12 meie sisehoovis hoogsad Sparta Pumpi treeningud.

Rühmatreeningute peatreeneri Tiina Miku sõnul on tegemist ainulaadse ettevõtmisega tuua kangid, kettad ja matid õue värske õhu kätte ning pakkuda meie treenijatele võimalust osaleda kriisiaega trotsides 10+1 formaadis rühmatreeningus.

"Tegemist on täpselt sama Pumpiga, mis saaliski, ainult et tegevus toimub meie siseõues, spetsiaalselt selleks valmis pandud alal," kõneleb Tiina, lisades, et treeneritega on sellise treeningu peaproov juba tehtud ning kõik toimis suurepäraselt.

Kõikidele trenni tulejatele paneb Tiina südamele, et riietus olgu soe ja sportlik, käes soojad kindad ja jalas mugavad saapad. Ja veel: "Palun võtke kaasa ka üks soe fliis või tekk, mida saab panna stepilauale selleks, et selg külmetama ei hakkaks."

Neljapäevase treeningu viib läbi Signe Vent ning laupäeval tõmbab läkiläki pähe ja paneb labakindada kätte Kadi Kuusk.

Regitreeri oma osalemine Sparta Pumpis ning naudi ainulaadset rühmatreeningut, mis toimub lumehangede vahel värskes õhus.

Broneeri endale trennikoht siit:

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.