Rühmatreeningute uudised

Alates 22. veebruarist jätkuvad Sparta rühmatreeningud välitingimustes.

Alates 22. veebruarist jäävad rühmatrennid pausile, jõusaal on jätkuvalt avatud

22:19 19. veebruar 2021

Vastavalt Vabariigi Valitsus poolt kehtestatud uutele piirangutele jäävad rühmatreeningud alates 22. veebruarist vähemalt kahenädalasele pausile. Meie jõusaal on endiselt avatud, jätkuvad ka välitreeningud.

Alates 22. veebruarist pakume mitmeid välitreeninguid: T ja N kl 17:30 SpartaPump  ja L kl 12:00 Sparta Pump; K kell 17:30 Sparta ÜKE.  (Alates 8. märtsist) E kl 12.00 FunctionalBody välitreeningud.

Sparta rühmatreeningute peatreeneri Tiina Miku sõnul arendatakse treeningutes nii füüsilist vastupidavust kui ka kõiki peamisi lihasgruppe. "ÜKE sobib kõigile, sest treeningu intensiivsust on võimalik kohandada vastavalt treenija ettevalmistusele," ütleb Tiina ja jätkab: "Treening algab Spartast, edasi liigutakse kõnni-/jooksuharjutustega Järve metsa kus sooritatakse erinevaid lihas-ja vastupidavusharjutusi. ÜKE lõppeb lõdvestuse ja venitusega."

Rühmatreeningute peatreeneri Tiina Miku sõnul on Sparta Pumpi näol tegemist ainulaadse ettevõtmisega tuua kangid, kettad ja matid õue värske õhu kätte ning pakkuda meie treenijatele võimalust osaleda kriisiaega trotsides 10+1 formaadis rühmatreeningus.

"Tegemist on täpselt sama Pumpiga, mis saaliski, ainult et tegevus toimub meie siseõues, spetsiaalselt selleks valmis pandud alal," kõneleb Tiina.

Kõikidele trenni tulejatele paneb Tiina südamele, et riietus olgu soe ja sportlik, käes soojad kindad ja jalas mugavad saapad. Ja veel: "Pumpi tulles palun võtke kaasa ka üks soe fliis või tekk, mida saab panna stepilauale selleks, et selg külmetama ei hakkaks.

Jätkuvad välitreeningud

Endiselt jätkuvad suusa-, ratta- ja jooksutreeningud ning algajatele mõeldud suusatreeningud, mis toimuvad neljapäeviti kell 18 Raul Olle juhtimisel. Kasuta võimalust, naudi Eesti kohevat talve, õpi uusi tehnikanippe ning lase ennast kaasa kanda suusamaagiast.

Julgustame ka rühmatreeningute sõpru otsime uusi väljakutseid jõusaalist, mis on tavapäraselt avatud. Toimuvad personaaltreeningud ja personaalsed rühmatreeningud.

Lisaks on võimalik meil mängida sulgpalli ja lauatennist (lubatud ka paarismäng).

Lastetuba on avatud E – R kell 10:00 – 14:00 ja E – N 16:00 – 20:00.

Küll on aga Valitsuse otsusele toetudes vähemalt kaks nädalat suletud ka saunad.

Tuletame meelde, et postitame sotsiaalmeediasse regulaarselt treeningvideosid koduseks treeninguks + iseseisvaks treenimiseks jõusaalis. Samuti toimub pühapäeviti kell 14:00 Sparta LIVE erinevate treeneritega.

Püsime terved ja järgime kõiki ettevaatusabinõusid!

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.