Rühmatreeningute uudised

Allan Aulik kutsub kõiki jagama oma kirge rattaspordi vastu.

Allan Aulik jagab treenijatega oma kirge rattaspordi vastu

10:19 27. aprill 2021

Pelgulinnas kasvanud spinningu- ja välirattarattatreener Allan Auliku elumotoks on tõdemus, et kõik suured asjad saavad alguse väikestest sammudest.

Sportlik on Allan olnud niikaua kui ennast mäletab. „Juba lasteaias käisin rahvatantsus, kooli ajal sai pikemalt tegeletud korvpalliga, ujumisega ja allveeujumisega kuni lõpuks leidsin rattasõidu. Kõige vahele jäi ka natuke kergejõustikku ja taekwondot,“ räägib Allan.

Huvi treeneri elukutse vastu tekkis soovist jagada armastust oma lemmikala vastu.

Alates Sparta spordiklubi avamisest ongi Allan olnud tegev ka spinningutreenerina, millele on lisandunud minu poolt eriti armastatud väliratta treeneri amet. „Koolitust siserattatreeningute alal olen saanud ühelt Euroopa tipptegijalt,  Kristian Alexander Björk-ilt ja loomulikul olen ennast paljuski ka iseseisvalt harinud.  On olnud rõõmustav kaasa elada trenni tulnud inimeste samm-sammulistele võitudele ning näha nende arenemist ja rõõmsat näoilmet.“

Allan on lõpetanud TTÜ mehaanika teaduskonna. „Oman tootmistehnika magistri kraadi, mis annab mulle võimalused tegutseda ka tootmisvaldkonnas. "

Sparta algusest saadik meie treenijatega oma kirge rattaspordi vastu jaganud Aulik tunnistab, et oma töös paelub teda võimalus inimestele füüsilist aktiivsust meeldivamaks muuta ja neid motiveerida.

„Iga "treening" on võimalik igas mõttes kujundada selliseks nagu sellel päeval vaja. Lisaks võib see olla nii aeg iseendaga kui ka vahetu suhtlemise koht ja mõlemast on tänapäeval inimestel puudus,“ ütleb ta.

Igapäevaselt Sparta naabruses ProShopi rattapoes töötav Allan Aulik tunnistab, et vabal ajal on ta rokkmuusika tuline austaja.

Oma elu motoks peab ta tõdemust, et kõik suured asjad saavad alguse väikestest sammudest!

Allani igihaljad maastikul sõitmise juhtnöörid:

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.