Rühmatreeningute uudised

Enn Meiesaar:  tantsutrennide juhendamine annab võimsa laengu

18:46 03. veebruar 2022

Teisipäevati kell 18 toimuvat DanceMix treeningut juhtiv Enn Meiesaare sõnul saab tantsutrennides lüüa korraga kaks rammusat kärbest - teha trenni ja tantsida. Lihtne. Ja lisaboobus on see, et veebruaris pääseb kõikidesse Sparta tantsutreeningutesse 5 eurose pileti eest.

Energiakahuri Ennu sõnul mõjub tund aega treeninguid DanceMixis nagu tõelise kaloripõletuspommi plahvatus. Nii treenijale kui treenerile.  "Tantsutreeningu juhendamine annab läbi loomingulise protsessi võimsa laengu," kinnitab Enn.

Fännid teavad, et DanceMix on erinevatel tantsustiilidel põhinev kerge- ja keskmise koreograafiaga positiivse energialaenguga rühmatreening. "Tund algab lihtsate soojendusliikumistega, seejärel sooritatakse erinevate muusikarütmide saatel tantsusammude kombinatsioone, mis tagavad tugeva koormuse ja meeldiva emotsionaalse laengu," kirjeldab Enn ühte oma lemmiktrenni.

Kuna sellise koordineeritud liikumise sooritamiseks vajame head hapniku- ja verevarustust, tõuseb ka pulss ning saame arendada oma kardiovaskulaarset vastupidavust.  "Ühe tantsulise treeninguga põletame rohkelt kaloreid, sõltuvalt tantsutunni iseloomust, konkreetsest kavast või osaleja treenitusest," kinnitab kogenud tantsutreener.

Tund lõpeb energeetiliselt lõõgastavate venitusharjutustega. "Treeningu teeb ägedaks see, et koos tantsides tekib sünenergia ja areneb tantsuline mõtlemine."

Kui vähegi võimalik, paneb Enn oma isiklikku plaadimasinasse Aafrika rütmid ja latino muusika. "Need inspireerivad."

Muusika valik peab Ennu sõnul olema energeetiliselt laadiva toimega. Näiteks? "Väga lahe lugu on  latino laulja Gloria Estefani "Conga"."

Ennuga saab kohtuda juba järgmisel teisipäeval kell 18 algavas DanceMixi treeningus.

 

 

 

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.