Rühmatreeningute uudised

Maris Kajari: "Minu üks klient ütles õigesti: „Tants muudab mu paremaks inimeseks.“ Täiesti tõsi!"

Maris Kajari: tants muudab inimesed avatumaks

22:36 07. veebruar 2022

Esmaspäeviti kell 17 Spartas värvikireva Zumbapeo püsti panev särtsakas Maris Kajari on veendunud, et tants muudab meele rõõmsaks ja muudab inimesed avatumaks. Veebruaris pääseb kõikidesse meie tantsutreeningutesse 5 eurose pileti eest.

Marise sõnul tasuub tantsutreeningutesse tulla kasvõi juba selle pärast, et tants muudab meele rõõmsaks, annab õige kehatunnetuse ja muudab inimesed avatumaks. "Minu üks klient Pille ütles õigesti: „Tants muudab mu paremaks inimeseks.“ Täiesti tõsi!," kinnitab Maris.

Treenerina saab Maris trennist meeletu energialaengu. "Zumbarahvas on üks eriline rahvas ja ma armastan väga oma rahvast ja oma tunde. Ja kui teed midagi suure armastuse ja südamega, siis ongi kõik hästi," on ta veendunud.

Trennimuusika paneb jalad tatsuma

Zumbatreeningute keskpunktis on mõnus muusika rütmis liikumine. Või nagu Maris selgitab: "Salmi osa teeme ühte liigutust, refrääni osa teist liigutust ja vaheosa kolmandat." Lahe!

"Tund koosneb erinevatest lugudest, seega, kui mõni lugu sulle peale ei lähe, siis tead, et see saab varsti läbi. Aga loomulikult valin ma tundi lugusid väga hoolikalt ning enamus neist paneb jala tatsuma ja muudab meele rõõmsaks."

Marise lemmikuks on kuumad latiino rütmid, panevad puusa nõksuma ja tõmbavad hea energia ülesse. "Eelmisel tunnil tuletasime suve meelde ja tantsisime Jerusalema saatel. Kuulake ja siis tulge tundi," kustub Maris kõiki zumbapeole.

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.